Flare (FLR) nedir?

Flare Networks, blokzincirler ve internet ile birlikte çalışan uygulamaların geliştirilmesi için tasarlanan EVM tabanlı bir katman 1 blokzinciridir. Ağın kripto parası Flare (FLR)’dir.

1.Ne zaman ve kim tarafından kuruldu?

Flare Networks, Hugo Philion, Sean Rowan ve Dr. Nairi Usher tarafından 2017 yılında çalışmalarına başlanan bir projedir. Ağın yerel token’ının adı Spark Token iken daha sonra değiştirilerek Flare (FLR) oldu. 10 Ocak 2023’te piyasaya sürüldü.

2.Flare’in altyapısı

Flare, katman 1 blokzinciridir. Ağın güvenliğini korumak için Proof of Stake (hisse ispatı) gibi mekanizmalar yerine mutabakat algoritması kullanır.

3.Kullanıcılarına ne vadediyor?

Flare, farklı blokzincirlerden ve internetten gelen bilgilerin akıllı sözleşmelerle güvenli, ölçeklenebilir ve güvenilir bir şekilde kullanılmasını sağlar.

4.Flare (FLR) madenciliği yapılıyor mu?

Flare (FLR), madenciliği yapılan bir kripto para türü değildir. Ancak 2020 yılının aralık ayında duyurduğu ve 9 Ocak’ta gerçekleşen airdrop ile token dağıtımı gerçekleştirdi.

5.En düşük fiyat ile en yüksek fiyat ve toplam arz

Flare’in fiyat değerlendirmeleri henüz oluşmamıştır. Toplam arzı belirtilmeyen kripto paranın dolaşımdaki arzı 11.999.989.349 FLR’dir.

6.Paribu’da Flare işlemleri nasıl yapılıyor?

Bağlantı üzerinden Flare işlemlerinizi anında gerçekleştirebilirsiniz.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN