My Neighbor Alice (ALICE) nedir?

My Neighbor Alice (ALICE), blokzincir tabanlı ve çok oyunculu bir oyundur. Oyunun yerel para birimi ALICE token’dır.

1.Ne zaman ve kim tarafından kuruldu?

My Neighbor Alice, oyun dünyasının yenilikçi ismi Antler Interactive tarafından geliştirildi.  2021 yılının ocak ayında test sürümü yayınlanan oyun, dönem dönem yapılan güncellemelerle 2022 yılının ocak ayında son hâlini alacak.

2.ALICE’in altyapısı

ALICE, ERC-20 tabanlı bir token’dır. Oyunun blokzincir tabanlı ve DeFi özelliklerine sahiptir. Ayrıca, oyuncular bir DAO üzerinden yürütülen yönetişim modelinden faydalanır.

3.Kullanıcılarına ne vadediyor?

My Neighbor Alice, oyuncuların sanal adalar alıp satabildiği, NFT niteliğindeki eşyalar toplayabildiği, yeni arkadaşlar kazanabildiği bir oyundur. Artırılmış Gerçeklik ile yapılan deneylerin halim olduğu oyun, blokzincir kavramını tanıtma misyonuna da sahip.

4.ALICE madenciliği yapılıyor mu?

ALICE madenciliği için oyun içerisinde stake etme yöntemi uygulanılabilir. Ayrıca oyun içinde tanımlanan görevleri tamamlama karşılığında ya da bazı etkinliklerin sonunda ödül olarak kazanılabilir.

5.En düşük fiyat ile en yüksek fiyat ve toplam arz

ALICE, bu zamana kadarki en düşük fiyatını 3,19 dolar ile 22 Haziran 2021’de görürken, en yüksek fiyatını da 42,55 dolar ile 15 Mart 2021’de gördü. Dolaşan arzı 30.600.000 ALICE olan kripto paranın toplam arzı 100.000.000 ALICE’tir.

6.Paribu’da ALICE işlemleri nasıl yapılıyor?

Bağlantı üzerinden ALICE işlemlerinizi anında gerçekleştirebilirsiniz.

 

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN