Arkham (ARKM) nedir?

Arkham, blokzincir verilerini analiz etmek için yapay zeka (AI) kullanan bir blokzincir platformudur. Yönetişim token’ı ise ARKM’dir.

Ne zaman ve kim tarafından kuruldu?

Arkham, Miguel Morel tarafından 2020 yılında kuruldu ve ARKM 2023 yılında piyasaya sürüldü.

Arkham’ın altyapısı

Arkham, Ethereum blokzinciri üzerinde geliştirilen bir ERC-20 token’ıdır.

Kullanıcılarına ne vadediyor?

Arkham’ın platformu, kayıp fonların izlenmesi, dolandırıcıların belirlenmesi, tarafların doğrulanması, işlemlerin denetlenmesi, hack’lenmelerin araştırılması vb. çeşitli amaçlar için kullanılabilmektedir. Arkham, platformunun zincir üstü araştırmaları teşvik ederek kripto varlıklarda doğması muhtemel suçlarının ve dolandırıcılıkların yaygınlaşmasıyla mücadeleye yardımcı olabileceğini belirtmektedir.

Platformun iki ana bileşeni Analytics Platform ve Intel Exchange’dir. Analytics Platform, çeşitli varlıklar, kripto para işlem platformları, fonlar, balinalar ve token’ler hakkında analizleri ele alır. Örneğin, portföy varlıklarını, işlem geçmişini, ağ ilişkilerini ve diğer zincir üstü analizlerin kontrol edilmesine imkan tanır. Intel Exchange ise herkesin adres etiketleri ve diğer bilgileri alıp satmasına olanak tanımaktadır.

Arkham madenciliği yapılıyor mu?

Arkham, madenciliği yapılan bir token değildir.

En düşük fiyat ile en yüksek fiyat ve toplam arz

Arkham, bugüne dek en yüksek fiyatını 3.99 dolar ile 10 Mart 2024’te görürken, en düşük fiyatını 0.2869 dolar ile 19 Ekim 2023’te gördü. Toplam arzı 1.000.000.000 ARKM olan kripto paranın dolaşımdaki arzı ise 204.600.000 ARKM’dir.

Paribu’da Arkham Token işlemleri nasıl yapılıyor?

Paribu’da Arkham işlemlerinizi gerçekleştirmek için tıklayın.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN