Chiliz (CHZ) nedir?

Chiliz, özellikle spor ve e-spor dünyasındaki birçok platformda kullanılan, CHZ kısaltmasına sahip bir kripto para birimidir. CHZ, Socios.com platformunun hizmet token’ıdır.

Chiliz (CHZ) ne zaman ve kim tarafından kuruldu?

Alexandre Dreyfus ve arkadaşları tarafından 14 Şubat 2018’de piyasaya sürüldü ve ilk coin arzı 30 Haziran 2018’de son buldu.

CHZ’nin altyapısı

Chiliz (CHZ), Ethereum ağı üzerinde oluşturulan bir ERC-20 token’ı. CHZ, taraftar token’ları satın almak için kullanılabiliyor.

Kullanıcılarına ne vadediyor?

Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain, Atletico Madrid, Roma, Galatasaray, Trabzonspor gibi kulüplerle ortaklık kuran Chiliz’in hedefi spor ve e-spor taraftarları ile kulüpler arasındaki bağlantı kurmak ve taraftarların kulüp kararlarında söz hakkı olmasını sağlamak. Chiliz ile kulübün forma ve ürünlerinin tasarımlarından en iyi oyuncunun kim seçileceğine ve hazırlık maçlarının yerlerine kadar pek çok konuda taraftarlar söz sahibi olabiliyor. 

CHZ’nin madenciliği yapılıyor mu?

 Bir hizmet token’ı olan CHZ’nin madenciliği yapılmıyor.

CHZ’nin en düşük ve en yüksek fiyatı ile toplam arzı

Toplam arzı 8.888.888.888 CHZ olan kripto paranın dolaşımdaki arzı 7.655.073.480 CHZ. CHZ’nin Eylül 2020’ye kadarki süreçte en düşük fiyatı 28 Eylül 2019’da 0.004001 dolar iken en yüksek fiyatı 13 Mart 2021’de 0.8915 dolar olarak belirlendi.

Paribu’da Chiliz (CHZ) işlemleri nasıl yapılıyor?

Bağlantıya tıklayarak Paribu üzerinden CHZ işlemlerinizi anında yapabilirsiniz.

 

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN