Paribu Ventures ilk yatırımlarını duyurdu: Float Capital ve Angelic

Paribu’nun Web3, altyapı, oyun ve NFT gibi birbirinden farklı kategorilerde, blokzincir ağı üzerinde geliştirilebilen inovasyon temelli, fark yaratan girişimlere destek vermek üzere kurduğu Paribu Ventures, ilk yatırımlarını gerçekleştirdi.

DeFi ve oyun dünyasına yönelik yatırımlar

Paribu Ventures, Float Capital ve Angelic’in yatırım turlarına katıldı.

Alameda Research, Maven 11, MetaCartel Ventures, IDEO CoLab Ventures, Morning Star Ventures gibi VC firmaları, Aave kurucusu Stani Kulechov ile Dragonfly Capital’s Gengmo Qi, Float Capital’in; Animoca Brands, Pantera Capital, Solana Ventures ise Angelic’in yatırım turunda Paribu Ventures ile birlikte yer aldı.

Düzenlenen yatırım turunda Float Capital, beş milyon dolarlık bir başlangıç ​​turunu tamamlarken; Metaverse Game Studios’un ilk oyunu Angelic ise, yatırım turunda on milyon dolar topladı.

Paribu Ventures Yöneticisi Utku Dördüncü, yatırımlarla ilgili olarak şunları aktardı: “Paribu Ventures çatısı altında bu iki projeyi desteklemekten dolayı heyecan duyuyoruz. Her iki şirketin de kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunacağından ve kendi alanlarında oyunun kurallarını değiştiren bir etkisi olacağından eminiz.”

Float Capital nedir?

Float Capital, süresiz kaldıraçlı işlem yapmaya izin veren, uzun ve kısa pozisyonları “token”laştıran ve bu şekilde likidasyon riskini ortadan kaldıran inovatif bir DeFi protokolüdür.

Angelic nedir?

Angelic, Web3 oyun dünyasında ihtiyaç duyulan bir açığı kapayacak, yüksek kaliteli bir deneyim sunmaya odaklanan, bilim kurgu temalı bir RPG oyunudur.

Bu içerik en son 22 Mayıs 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN