“Kurumsal yatırımcıların ilgisi piyasada güven yarattı”

Paribu CEO’su Yasin Oral, BloombergHT’de canlı yayınlanan “Kripto Para” programına konuk oldu.

Hande Berktan’ın sorularını yanıtlayan Oral, Paribu’nun hizmetlerini ve kripto para sektöründeki son gelişmeleri anlattı.

Covid-19 pandemisinin kripto paralara olan yönelimi artırdığını vurgulayan Oral, 2020’nin ilk çeyreğinde, 2019 hacim ortalamalarının yüzde 130 üstünde bir hacme ulaştıklarını ifade etti.

Oral, 2020’nin genelinde pandemi etkisi görülse de pandemiden bağımsız olarak kurumsal yatırımcıların Bitcoin’e ilgisinin arttığını belirtti. Oral, kurumsal yatırımcıların ilgisinin piyasada bir güven olgusu yarattığını, taleplerde de artış olduğunu söyledi.

Altcoin’lerle ilgili de yorumlarda bulunan Oral, altcoin’lerin yeni anlaşmalar ve geliştirmelerle birlikte kullanım alanlarını genişletebileceğini, bunun performanslarına da yansıyacağını vurguladı.

Paribu’da Bitcoin dahil 22 kripto para biriminin işlem gördüğünü hatırlatan Oral, kripto paraları listelerken bunları ciddi filtrelemelere tabi tuttuklarını ifade etti. Markette yeni alternatiflere de yer vermek istediklerine değinen Oral, bu konudaki çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Paribu CEO’su Yasin Oral’ın katıldığı Bloomberg HT yayınını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN