“Kullanımı en kolay kripto para işlem platformuyuz”

Ekonomist Dergisi yeni sayısında Paribu’yu ve çalışmalarını anlattı.

Ekonomist Dergisi‘ne konuşan Yasin Oral, “Visa ile yaptığımız iş birliği sonucunda Paribu Card’ı kullanıma sunacağız. Bu kart ile kullanıcılar günlük alışverişlerini yapabilecek” dedi. Oral ayrıca, Paribu’nun kullanımı en kolay kripto para işlem platformu olduğunu belirtti.

Akademetre’nin Paribu adına yaptığı ve Türkiye’nin en kapsamlı kripto para araştırması olan “Kripto Para Bilinirlik ve Algı Araştırması”na değinen dergi, “Araştırma, ekosistemde kat edilmesi gereken bir mesafe olduğunu, öte yandan kullanıcı memnuniyetinin giderek artığını gösteriyor. Araştırmaya göre, Türkiye’de kripto parayla işlem yapanların oranı yüzde 0,7. Sonuç, bugüne kadar Türkiye’de kripto para kullanımıyla ilgili yapılan araştırmalarda ortaya çıkan rakamların gerçekten uzak olduğunu gösterdi” ifadelerine yer verdi.

“Kripto Para Bilinirlik ve Algı Araştırması”nın sonuçlarına göre kripto parayla işlem yapanların oranının yüzde 72,7’sinin işlem deneyiminden memnun kaldığını aktaran Ekonomist Dergisi, “Kullanıcıların memnuniyetinde işlem kolaylığı etkili olurken, elde edilen kazanç da kullanıcı memnuniyetindeki diğer önemli etkenler arasında yer alıyor” dedi.

Ekonomist Dergisi, Paribu CEO’su Yasin Oral’ı şu ifadelerle anlattı:

“Lise yıllarında web sitesi yapmaya başlayan Oral, mesafe hesaplama, evden eve taşımacılık, online matbaa gibi birçok girişimi hayat geçirdi. 2015 yılında Bitcoin alıp satmaya başlayan Oral, Paribu’yu kurmaya karar verdi.”

Ekonomist Dergisi’nde yayımlanan, “Paribu’yu dünyaya açacak” başlıklı yazıyı derginin 18 Ekim-31 Ekim tarihli sayısından okuyabilirsiniz.

Bu içerik en son 9 Temmuz 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN