d:pact konferansı DevConnect İstanbul kapsamında Paribu Hub ve Merkezsiz iş birliğiyle gerçekleşecek

Dünyanın dört bir yanından Ethereum ekosisteminde çalışmalar yürüten geliştiricileri, yatırımcıları ve ilgilileri bir araya getiren DevConnect, bu sene 13-19 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da düzenleniyor. Etkinlik kapsamında Paribu Hub ve Merkezsiz iş birliğinde d:pact konferansı da yer alacak. 

2023 yılında Ethereum ekosisteminin en önemli etkinliği olan DevConnect, topluluklar tarafından düzenlenen bağımsız etkinliklerden oluşuyor. Paribu Hub ve Merkezsiz de bu etkinliklerden birine ev sahipliği yaparak d:pact konferansında katılımcılarla bir araya gelecek. Funding the Commons, Regens Unite ve Token Engineering Academy’nin içerik partneri olarak yer aldığı konferans, 15 Kasım’da 09.00-18.00 saatleri arasında Yapıkredi Bomontiada’da gerçekleşecek. 

30’dan fazla konuşmacı ve 20’ye yakın oturumun yer aldığı konferansta toplumsal, kültürel, ekolojik konuların web3 ile kesişimlerini ele alınacak. Ayrıca; yönetişim, medya, onarıcı hareketler ve etki temaları da konferanstaki oturumların, atölyelerin ve panellerin ana çerçevesini oluşturacak.

Konferansta hangi konuşmacılar yer alıyor?

Gitcoin’in kurucularından Kevin Owocki ve Scott Moore, Celo’nun kurucularından Marek Olszewski, Giveth’in kurucularından Griff Green, Token Engineering Academy’nin kurucusu Angela Kreitenweis, Regens Unite’ın kurucularından Corinna Schlicht, Aave kurucusu Stani Kulechov ve SheFi kurucusu Maggie Love gibi web3 ekosisteminin önde gelen projelerinin başında olan isimler konuşmacı olarak yer alacak. 

Türkiye’den de Paribu Ventures Direktörü Utku Dördüncü’nün yanı sıra; Curve Labs ve Giza Tech’in kurucularından Cem Dağdelen, Ethereum Name Servicein geliştiricilerinden Muhammed Tanrıkulu, Ethereum Vakfı’ndan Kaan Uzdoğan gibi pek çok web3 uzmanı da bilgi ve tecrübelerini, katılımcılarla paylaşacak.

d:pact kapsamında; “Merkeziyetsiz medya mümkün mü, toplumu nasıl etkiler?”, “Web3 teknolojileri toplumsal etkiyi nasıl geliştirebilir?”, “Onarıcı hareketler sürdürülebilirliği nasıl teşvik edebilir?” “Web3 topluluklarındaki yönetişim biçimleri nasıl daha iyi sistemler yaratır?” gibi sorulara cevap aranacak.

d:pact nedir?

d:pact; toplumsal, kültürel ve ekolojik konuların web3 ile kesişimini anlamlandırmak ve bu alanlarda çalışan profesyonelleri bir araya getirmek için Paribu Hub’ın destekleriyle Merkezsiz tarafından hayata geçirildi. 2023’ün ilk aylarında topluluk buluşmaları ve podcast serisi olarak başlayan proje, uluslararası bir konferansa ve topluluğa dönüştü. 

d:pact’e nasıl kayıt olunur?

Luma üzerinden form dolduran ve değerlendirme sonrası onaylanan katılımcılara 13 Kasım tarihine kadar e-posta gönderilecektir. 

DevConnectIST’in program detaylarına etkinliğin web sitesinden, d:pact konferansının detaylarına ise, dpact.io web sitesinden ulaşabilirsiniz. 



Bu içerik en son 9 Temmuz 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN