Manchester City FC (CITY) Geçmiş Fiyat PerformansıManchester City FC'in yıllar içindeki fiyat değişimini inceleyin. Performansını ve tarihindeki önemli dönüm noktalarını daha iyi analiz edin.
8 Mayıs 2026 tarihindeki Manchester City FC fiyatı ne kadardı?
Manchester City FC geçmiş fiyatları
Manchester City FC fiyat geçmişinizi takip ederek varlıklarınızın zaman içindeki performansını izleyin. Aşağıdaki tabloyu kullanarak açılış ve kapanış değerlerini, en yüksek ve en düşük fiyatları ve işlem hacmini kolayca görüntüleyebilirsiniz. Seçtiğiniz günün kuru baz alınarak TL'ye çevrilmiştir.
| Tarih | Açılış | En yüksek | Kapanış | En düşük | Hacim |
|---|
Paribu'da daha fazlasını keşfet
Son gezilen geçmiş fiyatlar
16 Ocak 2023 FC Barcelona fiyatı
3 Temmuz 2024 Synthetix fiyatı
21 Ekim 2024 iExec RLC fiyatı
7 Ağustos 2025 ZetaChain fiyatı
22 Nisan 2026 AS Roma fiyatı
9 Ocak 2026 Stellar fiyatı
23 Nisan 2026 AS Roma fiyatı
2 Mayıs 2026 Ondo fiyatı
29 Haziran 2024 Inter Milan fiyatı
7 Haziran 2023 Reef fiyatı
24 Nisan 2026 AS Roma fiyatı
27 Şubat 2025 Helium fiyatı
9 Nisan 2026 Stellar fiyatı
21 Nisan 2026 AS Roma fiyatı
17 Nisan 2026 AS Roma fiyatı
1 Şubat 2026 Synthetix fiyatı
11 Aralık 2025 Bitcoin fiyatı
20 Nisan 2026 AS Roma fiyatı
4 Eylül 2023 Zilliqa fiyatı
2 Nisan 2026 Stellar fiyatı Popüler işlem çiftleri
Popüler kripto paralar
Yeni eklenenler
Günün öne çıkanları
Kripto para fiyat tahminleri
Sorumluluk reddi
Bu sayfada yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Paribu, dijital varlıkların alım-satımı veya saklanmasıyla ilgili herhangi bir öneride bulunmaz. Kripto varlıklar (stablecoin ve NFT'ler dahil), yüksek volatiliteye sahiptir ve ani değer kayıpları yaşanabilir.
Dijital varlık işlemleri yapmadan önce finansal durumunuzu dikkatlice değerlendirin ve gerekli durumlarda hukuk, vergi veya yatırım danışmanınızdan destek alın.
Paribu, üçüncü taraf web sitelerinin (TPW) içeriklerinden veya kullanımından kaynaklanabilecek zarar, kayıp veya diğer sonuçlardan sorumlu değildir. TPW kullanımı, varlıklarınızda kayıp veya değer düşüşüne yol açabilir. Bazı ürünler tüm bölgelerde sunulmayabilir.
TON/TL
PEPE/TL
USDT/TL
ETH/TL
FLOKI/TL
JTO/TL
PENGU/TL
GALA/TL
STORJ/TL
FIL/TL
PSG (PSG)
Aave (AAVE)
Ankr (ANKR)
Waves (WAVES)
Bat (BAT)
MegaETH (MEGA)
Cardano (ADA)
AC Milan (ACM)
Arsenal FC (AFC)
1inch Network (1INCH)
Algorand (ALGO)
Bio Protocol (BIO)
Ripple (XRP)
Enjin Coin (ENJ)