Fenerbahçe’nin Fenerbahçe Token’dan hasılatı 1,5 saatte 436 milyon TL

Paribu ve Fenerbahçe Spor Kulübü iş birliğiyle hayata geçirilen Fenerbahçe Token’ın ön satışı 1,5 saat içinde tamamlanırken kulübün toplam hasılatı 436 milyon TL oldu. Paribu’da FB/TL paritesinin açılmasının ardından üç buçuk saatte 150 milyon dolarlık FB hacmi oluştu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile Paribu CEO’su Yasin Oral’ın düzenlediği basın toplantısı ile başlayan Fenerbahçe Token ön satışı bir rekorla tamamlandı.

500 bin token 30 saniyede tükendi

Fenerbahçe Token iki seçenek üzerinden ön satışa açılırken, Seçenek 2’de sunulan 500 bin Fenerbahçe Token 30 saniyenin altında bir sürede tükendi. Seçenek 1’deki 20 milyon Fenerbahçe Token’ın ön satışı ise 1,5 saatte tamamlandı.

Taraftar token’lar konusunda bu miktarda token’ın bu kadar kısa sürede satılması dünya çapında bir rekor niteliği taşıyor.

Paribu’da üç saatte 135 milyon dolarlık FB hacmi

Paribu’da FB/TL paritesi bugün saat 14.00’te açıldı. Paritenin açılmasının ardından Fenerbahçe Token’ın hacmi üç buçuk saatte 150 milyon dolara ulaştı.

Fenerbahçe Token’ın ilk işlem fiyatı 32 TL olurken, işlem gördüğü en yüksek fiyat 160 TL oldu.

Fenerbahçe Token nedir?

Fenerbahçe ve Paribu iş birliğiyle üretilen Fenerbahçe Token, Fenerbahçe taraftarlarına çeşitli ayrıcalıklar sunacak bir taraftar token’ı. Fenerbahçe taraftarları token sahibi olarak hem kendi yarınına hem de kulübünün yarınına dijital dünyanın olanaklarıyla katkı sağlayabilecek.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN