Yeni kullanıcılar kripto para dünyasına ilk adımını Paribu ile atıyor

Paribu, kripto para ile tanışmamış kişilerin Bitcoin dünyasına ilk adımını atması için yeni bir kampanya başlattı.

Paribu, yarının dünyasına şimdiden adım atmak isteyen kullanıcılar için “İlk adım” kampanyasını hayata geçirdi. 16 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Paribu, Bitcoin dünyasına yeni adım atacak kullanıcılarına 10 TL hediye ediyor.

Paribu, kampanya süresince, mobil uygulamasını indirip, ücretsiz üye olup, online kimlik doğrulamasını tamamlayan yeni kullanıcılarının hesabına 10 TL’lik “ilk adım” hediyesi yatıracak. Böylece kullanıcılar “ilk adım” hediyeleriyle, 10 TL’ye dahi kripto para almanın mümkün olduğu Paribu’da Bitcoin dahil 22 kripto para biriminden dilediğini alabilecek.

Üye olmasına rağmen daha önce Paribu’da finansal işlem yapmamış kullanıcılar da kimlik doğrulamalarını tamamlayarak kampanyadan yararlanabilecek. Kimlik doğrulamasını tamamlamış ama işlem yapmamış kullanıcıların hesaplarına da Paribu mobil uygulamasına yapacakları ilk girişte “ilk adım” hediyeleri tanımlanacak.

“İlk adım” kampanyası, Paribu mobil uygulamasında geçerli olacak.

Kripto parayla ilgili bariyerler aşılıyor

Paribu CEO’su Yasin Oral, “Türkiye’de kripto para kullanımına dair ciddi bir eğilim olduğunu görüyoruz. Ancak henüz kripto parayla tanışmamış büyük bir kitle de var. Bu konuda bilgi eksikliğinin yarattığı bazı bariyerler söz konusu. ‘İlk adım’ hediyesiyle kullanıcılarımız ilk kripto para işlemlerini yapabilecek ve Bitcoin dünyasına ilk adımlarını güvenle atabilecek. Kripto para alıp satmanın Paribu ile son derece pratik şekilde ve kolayca yapılabildiğini yeni kullanıcılarımızın da görmesini, bunu deneyimlemesini istiyoruz” dedi.

Yarının dünyasını kullanıcılara şimdiden sunan Paribu, geleceğin parası olarak kabul edilen kripto paralara yatırım yapmak için bugünden nasıl kolayca başlanabileceğini anlatıyor. “Yarın artık bugün” mottosuyla ortaya çıkan yeni reklam filmini aşağıdan izleyebilir, Paribu‘yu ziyaret ederek anında üye olabilirsiniz.

Paribu’nun yeni reklam filmini aşağıdan izleyebilir, bağlantıya tıklayarak “Kampanya Katılım Koşulları“nı inceleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 9 Temmuz 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN