Yekta Kopan, Yarının Dünyası’nda bu hafta Arda Türkmen ve Ebru Güven’i ağırladı

Yekta Kopan ile Yarının Dünyası’nın yeni bölümüne Arda Türkmen ve Ebru Güven konuk oldu. Pandeminin sektörlere olan etkisiyle başlayan sohbet, blokzincire kadar uzandı.

ISTBCW Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Güven, kadınların blokzincir ekosistemindeki konumundan ve dernekte yaptıkları çalışmalardan söz etti. “Derneğimizde blokzincir teknolojisinin kadınların eliyle daha güzel, daha yaratıcı, daha üretken olacağını anlatıyoruz” dedi. Güven ayrıca, blokzincirin geleceğin ta kendisi olduğunu ve onu sadece teknoloji değil, mentalite değişimi olarak da gördüğünü ifade etti.

Arda Türkmen ise, pandeminin ve ürün çeşitliliğinin azalmasının sektörüne olan etkilerinden bahsederken tarım ve teknolojinin bir arada kullanıldığı örnekleri aktardı. Kripto para ve blokzinciri uzaktan izlediğini, henüz yatırımcı olmadığını da ifade etti. “Kendisiyle uzun süredir platonik ilişkimiz var. Ancak dışarıdan bakınca kripto parayı yeni bir yatırım aracı, yeni bir varlık transferi aracı olarak görüyorum” şeklinde konuştu.

Teknolojinin sektörlere uyarlanabilir olmasından, blokzincirin devrim niteliği taşımasına kadar pek çok konunun ele alındığı programın tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 11 Haziran 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN