“Yekta Kopan ile Yarının Dünyası” Paribu YouTube kanalında başladı

Paribu sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Yekta Kopan ile Yarının Dünyası video serisinin ilk bölümü yayınlandı. Programın konukları Mert Fırat ve İsmail Hakkı Polat oldu.

Yekta Kopan’ın sunduğu programda, Mert Fırat’ın öncülüğünde gerçekleşen Festogether etkinliği ve sosyal sorumluluk projesi İhtiyaç Haritası’ndan, yeni normal etkisiyle değişen sanat ve sosyal etkinlik formlarına değinildi. Konuyla ilgili olarak Fırat, “Fiziksel olarak konser, tiyatro ya da bale gösterileri açıldıktan sonra bile online’da her zaman bir bacağımız olacak. Bu hem erişimi arttırmak için hem etkileşimi arttırmak için hem de sanatçı cephesinde yarattığı farkındalığı sürdürmek için önemli” dedi.

İsmail Hakkı Polat blokzincir teknolojisinden ve “yarının dünyası”nın nasıl şekil alabileceğinden bahsederken “Dijitalleşen dünyanın bize getirdiği en büyük sorunlardan biri, fiziksel olarak kurduğumuz güven ilişkisini, dijital dünyada zamandan ve mekandan bağımsız olarak nasıl kurabileceğimizdir” dedi. Blokzincirin şeffaf, mahremiyeti koruyan ve siber güvenliğe karşı donanımlı olmasının bu güven ilişkisini sağladığını belirtti.

Teknolojinin gelebileceği yeni boyutlar, olası uygulama alanları, kripto para tanımı gibi başlıkların yer aldığı programın tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN