“Kripto paralar geleceği temsil ediyor”

Paribu CEO’su Yasin Oral, NTV’de yayınlanan ve Ahmet Can’ın sunduğu Tekno Hayat programına konuk oldu.

Blokzincir ve kripto para ekosistemi” konusunun ele alındığı programda, online bağlantı ile Oral’ı ağırlayan Can, kripto para dünyası ile ilgili merak edilen soruları sordu. Oral,  blokzincir ve kripto para tanımlamalarını yeniden dile getirmekle birlikte ekosistemin şimdiki ve gelecekteki konumuyla ilgili de yorumlarda bulundu.

Kripto güvenli midir, nasıl alınmalı gibi soruları yanıtlayan Yasin Oral; “Kripto paranın kendisi güvenlidir, güvensiz olan şey, paranın hangi platformlardan alınıp satıldığıdır” diyerek, bu konuda yatırımcıların dikkat etmesi gerektiğinin altını çizdi.  Paribu’nun sadece güvenilirliğini kanıtlamış olan 30’dan fazla kripto parayı listelediğini ve güvenli şekilde alım satım yapılması için özenle hizmet sunduğunu belirtti.

Ekosistemin geleceğiyle ilgili soruyu da yanıtlayan ve pek çok şeyin eskiye göre daha özgür, merkeziyetsiz ve bireysel olduğuna değinen Oral, “Bu durum finans dünyasında da kendini gösterdi ve artık merkeziyetsiz olan tercih ediliyor” diyerek, kripto paraların geleceği temsil ettiğini vurguladı.

Programın tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Bu içerik en son 25 Nisan 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN