Paribu ve UNICEF iş birliğiyle 1000’den fazla çocuğa ulaşıldı

Yarının dünyası için çevre, eğitim, spor ve sanat alanlarında sorumluluk alan Paribu, kripto para bağışı uygulamasıyla UNICEF Türkiye’ye destek vermeyi sürdürüyor.

Birleşmiş Milletler’in “Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları”nı farklı projelerle destekleyen Paribu, ‘Yoksulluğa Son’ ve ‘Temiz Su ve Sanitasyon’ konularının yanı sıra, ‘Nitelikli Eğitim’ alanında da sorumluluk alıyor.

Paribu üzerinden Bitcoin ve Ethereum ile yapılabilen bağışlar, Türkiye’de kız ve erkek çocukların nitelikli eğitime erişebilmesi ve olumsuz cinsiyet normlarının değişmesi hedefiyle yürütülen çalışmalarda 1000’in üzerinde kız ve erkek çocuğa destek olacak kaynak oluşturdu. Türkiye, UNICEF’e kripto parayla bağış uygulamasını hayata geçiren beşinci ülke konumunda yer alıyor.

Ayrıca bu kapsamda Paribu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuk haklarına dikkat çekmek için ParibuLog sayfasını UNICEF’in rengi maviye çevirdi.

“Destek vermeyi sürdüreceğiz”

Konuyla ilgili açıklama yapan Paribu CEO’su Yasin Oral, “Zor koşullardaki çocukların ihtiyaçları ve hakları konusunda çalışan, dünyanın en büyük organizasyonu UNICEF ile iş birliği yaptığımız için mutluyuz. Bugüne dek yapılan kripto para bağışları ile dezavantajlı durumdaki çocukları desteklemek için katkıda bulunduk. Bu yıl da UNICEF’in yürüttüğü çalışmalara destek vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

Bağış uygulaması devam ediyor

Paribu kullanıcıları, uygulama üzerinden Ethereum ve Bitcoin ile UNICEF’e destek verebiliyor. Bağış yapmak için bu adımları takip edebilirsiniz.

Bu içerik en son 9 Temmuz 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN