Paribu sponsorluğunda gerçekleşen Kripto Veteran’ın NFT özel bölümü yayınlandı

Erkan Öz, İsmail Hakkı Polat ve Cemil Şinasi Tütün önderliğinde BTCHaber’de yayınlanan Kripto Veteran’ın bu haftaki konuğu Hulki Okan Tabak oldu.

NFT Özel Yayını” olarak gerçekleştirilen programda NFT ile ilgili detaylı bilgilendirmenin yanı sıra; Tesla’nın 1,5 milyar dolarlık BTC almasından, Ethereum blokzincirindeki yeni haberlere kadar pek çok konu ele alındı.

Erkan Öz, program açılışında Elon Musk’ın Bitcoin alma haberini masaya yatırdı. “Musk, şirketini yeniden konumlandırmak için yapıyor bunu ve muhtemelen Bitcoin ile kar edecek. Ancak ‘Bitcoin’i ben sürüklüyorum’ fikrine kapılırsa perişan olabilir diye düşünüyorum” diyerek görüşlerini belirtti.

Gündemdeki olayların kısaca bahsedilmesinin ardından Polat, Okan Tabak’a “NFT nedir, neye yarar?” sorusunu yöneltti. Örneklemelerle konuyu detaylı şekilde açıklayan Tabak, şu cümleyle tanımlamayı noktaladı: “Her bir NFT, noter tasdiki gibi yaptıklarımızı tescil ediyor.”

Cemil Şinasi Türün, NFT ile oyun dünyasının gelecekteki ilişkisine değindi ve “Oyun dünyasında NFT’ye dayalı çok fazla hadise var. Üstelik Z kuşağının yer aldığı bir dünya olduğu için önümüzdeki 3-4 yıl yaşanacakları hayal dahi edemiyorum” dedi.

İsmail Hakkı Polat, NFT’ye dair tüm soruların yanıtlandığı ve daha fazlasının konuşulduğu programı kapatırken; “Bu yayın 2020’li yılların hangi döneminde açarsak açalım, evergreen bir yayın oldu” dedi.

Yayının tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Bu içerik en son 11 Haziran 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN