Paribu, Sardis Ödülleri’nde “Pozitif Sosyal Etki Toplumsal Sosyal Sorumluluk” kategorisinde ödüle layık görüldü

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu Paribu, Team Paribu kapsamında gerçekleştirdiği projelerle Sardis Ödülleri’nde gümüş ödülün sahibi oldu.

Finans dünyasının en başarılı ve yenilikçi projelerinin seçildiği Sardis Ödülleri’nde Paribu, Team Paribu ile “Pozitif Sosyal Etki Toplumsal Sosyal Sorumluluk” kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.

Team Paribu nedir?

2021 yılında 7 millî sporcuyla kurulan ve 2022’nin 3 millî sporcunun daha dahil olmasıyla 10 kişilik bir ekibe dönüşen Team Paribu, bireysel branşlardaki millî sporcuları destekliyor ve onlarla gençler arasında bir köprü kuruyor.

Team Paribu’nun sahip olduğu yaklaşımla hayat geçirilen Team Paribu Mentor projesi kapsamında profesyonel sporcular, üç aylık periyotlarda bir araya geldikleri genç sporcularla antrenman ve deneyim paylaşımlarında bulunuyor. Klinik Spor Psikoloğu Berceste Şeber eşliğinde gerçekleşen buluşmalarda Şeber, gençlere spor psikolojisi üzerine destek veriyor.

İhtiyaç Haritası ve Team Paribu iş birliğiyle gerçekleştirilen Team Paribu Seninle projesi, spor ekipmanı ihtiyacı olan gençlere destek veriyor. Proje dahilinde bugüne kadar İstanbul, Adana, Mersin, Ankara, Erzincan, Diyarbakır, Kayseri, Ordu ve Şanlıurfa’daki pek çok okul dahil toplam 5720 öğrencinin spor ekipman ihtiyacı karşılandı.

Bu içerik en son 8 Kasım 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN