Paribu, Contemporary İstanbul kapsamında gerçekleşen NFT sergisi ve konferansının partneri oldu

Paribu, Contemporary İstanbul tarafından düzenlenen ve Türkiye’deki sanat galerilerine odaklanan yeni çağdaş sanat fuarı CI Bloom Digital Horizons: The New State of the Art NFT sergisi ve konferansının partnerliğini üstlendi.

10-15 Mayıs tarihleri arasında ContempoNeo organizasyonu ile düzenlenecek serginin kürasyonu MoCDa (Museum Of Contemporary Digital Art), yaratıcı yönetmenliği ise, sanatçı ikilisi ha:ar’a ait.

Etkinlik programı içerisinde; 12 Mayıs’ta Devrim Danyal’ın “NFT nedir?” başlıklı workshop’u ve 14 Mayıs’ta Yasin Oral’ın “NFT’nin bugünü ve yarını” başlıklı konuşmasını gerçekleştireceği oturum da yer alıyor.

Sergi kapsamında ise; Beeple, Martin Lucas Ostachowski & Oficinas TK, Pak, Mario Klingemann, Damien Hirst, Sofia Crespo, Larva Labs, BayC, ha:ar gibi NFT dünyasının yıldızlarını bir araya getiren seçki dijital sanat eserleri ve koleksiyon parçalarının gösterileceği iki ana bileşen yer alacak.

CI Bloom, Digital Horizons: The New State of the Art NFT sergisi 12-15 Mayıs tarihleri arasında Tersane İstanbul’da ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN