Paribu 41. İstanbul Film Festivali’nin tema sponsoru oldu

Paribu, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük uluslararası film etkinliği İstanbul Film Festivali’nin 41. senesinde ‘Dünya Festivallerinden’ seçkisinin tema sponsorluğunu üstlendi. Böylece Paribu, film festivalinin üçüncü kez tema sponsoru oldu.

Kültür sanat alanını sahiplenerek sürdürülebilir çalışmalar yürüten Paribu’nun “Dünya Festivallerinden” seçkisinin sponsorluğunu üstlendiği 41. İstanbul Film Festivali #41yıllıkbirrüya temasıyla 8 Nisan’da başlıyor.

Dünya sinemasının en yeni örnekleri, kült yapıtlar, usta yönetmenlerin son filmleri, yeni keşifler ve gizli hazinelerin aralarında olduğu 135 uzun ve 22 kısa metrajlı filmden oluşan zengin programıyla düzenlenen festival, 8-19 Nisan tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak. Festival kapsamında 12 günde, 14 bölümde 43 ülkeden 164 yönetmenin filmleri gösterilecek.  Gösterimlerin yanı sıra, konuk yönetmen ve oyuncuların katılımıyla gerçekleştirilecek sohbetler, konserler ve özel etkinlikler de yer alacak.

41.İstanbul Film Festivali’nin gösterimleri Beyoğlu Atlas 1948, Beyoğlu Sineması, Pera Müzesi Oditoryumu, Nişantaşı CineWAM Premium+ City’s, Kadıköy Sineması ve Kadıköy Belediyesi Sinematek/Sinema Evi olmak üzere toplam 7 salonda yapılacak. 

“Paribu, sanata destek verdiği faaliyetlerine devam edecek”

Paribu CEO’su Yasin Oral, konuyla ilgili olarak düşüncelerini şöyle aktardı: “Geçtiğimiz iki yılda olduğu gibi bu sene de İstanbul Film Festivali’nin tema sponsoru olmaktan ve izleyicilerin, dünya sinemasındaki önemli eserlerle buluşmasına vesile olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Kültür sanat alanındaki desteklerimize ve İKSV ile olan iş birliğimize farklı sanat etkinlikleri kapsamında da devam edeceğiz.”

41.İstanbul Film Festivali hakkında detaylı bilgiye https://film.iksv.org adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN