Kripto Veteran’ın yeni sezonu başladı

Paribu sponsorluğunda BTCHaber TV’de yayınlanan Kripto Veteran, yeni sezonunda Melis Hazal Karagöz’ün moderatörlüğündeki yeni formatıyla devam edecek.

Sezonun ilk bölümünde piyasalardaki hareketlilik konu edildi. Bitcoin’in yükseliş ve çıkışları üzerine konuşan Erkan Öz, İsmail Hakkı Polat ve Cemil Şinasi Türün, grafiklerdeki dirençlerden bahsetti. Bunun yanı sıra, dünya genelinde kripto para piyasalarına karşı oluşan bakış açısını ve regülasyon çalışmalarını da değerlendirdiler.

Regülasyon süreci ile ilgili değerlendirmeler

İsmail Hakkı Polat, dünya genelinde regülasyonlarla ilgili olarak şu yorumu yaptı:

“2022 yılından itibaren Bitcoin’in endeksinde daha az gidebilecek ama başta Ethereum olmak üzere, büyük De-Fi platformlarının ön plana çıkacağı ve bunların dijital paralarla birleşeceği bir dönemi konuşacağız gibi geliyor.”

Cemil Şinasi Türün, regülasyon kavramının tanımına değinirken Türkiye’de kripto para platformları özelinde yapılan regülatif çalışmaların sona yaklaştığını da dile getirdi. Türün, “Ne zaman açılacağını bilemiyoruz ama bir taslağın etrafta dolaştırılarak görüş alındığını duyuyoruz” dedi.

Erkan Öz, kripto paralarla ilgili yurt dışında yaşanan karalama iddialarına değindi. Öz, “Eski düzenin sahipleri, kripto paralar bizim avantajlarımızı elimizden almasınlar diye direnç gösteriyorlar” dedi. Öz ayrıca kripto paraların yasaklanma boyutuna varmayacağını düşündüğünü belirtti.

Kripto para dünyasına dair güncel gelişmelerin yorumlandığı yayının tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN