Blockchain Talks’un dördüncü bölümünde web3 yatırım dünyası üzerine konuşuldu

Paribu ve Webrazzi iş birliğinde yayınlanan “Blockchain Talks” serisinin dördüncü bölümü yayınlandı.

Ahmet Buğra Ferah’ın moderatörlüğünde hazırlanan serinin konukları Paribu Ventures Direktörü Utku Dördüncü ile IOSG Ventures Genel Müdürü Gökhan Er oldu. Yayında web3 yatırım dünyasını 2023’te nelerin beklediği üzerine konuşuldu.

2023’te satın alma ve birleşmeler yaşanacak

Web3 odaklı yatırımlar ve Web3 adaptasyonunda yaşanabilecek kırılımlar üzerine konuşulan yayında Utku Dördüncü, Paribu Ventures’ın yatırım odağında oyun sektörünün olduğuna değindi. “Geçtiğimiz sene yapılan yatırımların takip yatırımları hayata geçecek” diyen Dördüncü, Venture Building yaklaşımıyla ilerlemeye devam edeceklerini, 2023’te satın alma ve birleşmelerin yaşanacağını dile getirdi.

IOSG Ventures Genel Müdürü Gökhan Er ise, bugüne dek DeFi projelerine ilgi gösterdiklerini, yeni yılda da buna devam ederken NFT alt yapılarına da yatırım yapmayı planladıklarını belirtti.

İyi yatırımcı ile iyi girişimcinin buluştuğu dönemdeyiz

Makroekonomik gidişatın yatırım dünyasını web3’ten bağımsız etkilemesi konusuna da değinilen yayında Utku Dördüncü konuyla ilgili olarak girişimcilerde arzın azaldığına dair açıklamada bulundu. Bu durumun kaliteyi artırdığının altını çizerken; “İyi yatırımcı ile iyi girişimcinin buluştuğu dönemdeyiz” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Yapay zekâ, AI, ML ve Blockchain’in bir arada kullanıldığı ChainML girişimlerinin de ele alındığı yayının tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 20 Ocak 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN