Beşiktaş Token’ın ön satışı rekorla tamamlandı

Paribu ve Beşiktaş JK iş birliğinde üretilen Beşiktaş Token’ın ön satışı 26 Eylül’de gerçekleşti. 

Paribu CEO’su Yasin Oral, Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi, Paribu Ürün Müdürü Mert Altaç ve Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyesi Barış Dillioğlu’nun katılımıyla Beşiktaş Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında ön satış süreci tamamlandı.

5 milyonu kilitli, 500 bini kilitsiz olmak üzere iki farklı seçenekten ön satışa çıkarılan Beşiktaş Token’ın kilitsiz seçeneği, 3 saniyede tükenirken kilitli token’ların satış süreci 1,5 saatte tamamlandı. 

Kilitli seçeneği 25 TL, kilitsiz seçeneği 50 TL olan Beşiktaş Token’ın parite açılışı 3 Ekim’de gerçekleşecek. Kilitli token’lar ise, 15 Mayıs 2024 itibarıyla işleme açılmaya başlayacak ve token sahiplerinin bakiyelerindeki miktarın her ay 12’de biri açılacak. 

Beşiktaş Token nedir, hangi ayrıcalıkları sunar?

Beşiktaş Token, Paribu ve Beşiktaş JK iş birliğinde hayata geçirilen taraftar token’ıdır. Beşiktaş Token ile taraftarlar, kulüplerine doğrudan katkıda bulunma olanağını elde ederken anlamlı bir deneyimin parçası da olabilecekler. 

Taraftarlar, utility token özelliği taşıyan Beşiktaş Token ile takımının yarınına etki edebilir. Kulübün düzenlediği oylamalara katılarak seçili konuların karar alma süreçlerinde söz sahibi olmak, sporcularla ve Beşiktaş kulübünün özel etkinliklerine katılmak gibi imkânlardan faydalanabilir. 



Bu içerik en son 2 Ekim 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN