“4,5 milyon kullanıcımız bizi yalnız bırakmadı”

Paribu CEO’su Yasin Oral, BTCHaber TV’nin Kriptografik programına konuk oldu. Melis Hazal Karagöz’ün sorularını yanıtlayan Oral, Paribu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Paribu’nun kuruluş sürecini anlatan Oral, fikrin 2014’te oluştuğunu ifade etti. Uzun ve zahmetli dönemlerden geçerek Paribu’nun şu an bulunduğu konuma geldiğini ifade ederek yeni projeler olacağına da değindi.

Son dönemlerde Paribu için en önemli proje olan Fenerbahçe Token ile ilgili gelen sorulara karşılık Yasin Oral, şu ifadeleri kullandı:

“Fenerbahçe, Paribu’nun doğrudan yarattığı token olarak bir ilki ifade ediyor. Bizim sistemimizde onlarca fan token var ve daha da olacağını göz önünde bulundurursak onların ya da herhangi bir token’ın listelenmesi durumunda kullanıcıların nasıl tepki verdiğini biliyorduk. 4,5 milyon kullanıcımıza teşekkür ederim, bizi yalnız bırakmadılar.”

Kripto para listelemeleri ve geliştirmeler

Yasin Oral, bazı dönemlerde sosyal medya ve internette dolaşan “sistem donuyor” tepkilerine de açıklık getirdi:

“Bunu, bugüne kadar her platform yaşamıştır. Biz de dönem dönem yaşıyoruz ama bu zamana kadar yaşadığımız her aksaklıktan sonra yeni bir geliştirme yaptık. Çünkü her seferinde bir öncekinden daha büyük taleple karşılaşıyoruz. Çok azaldı bu durumlar, Fenerbahçe’nin yoğunluğunda yaşandı sadece. O da ekstra bir durumdu.”

Blokizincir gündelik hayata iniyor

Blokzincirin gündelik hayata indirgenmesi konusunda Oral, bunun gerçekleşmeye başladığını ve yavaş yavaş devam edeceğini ifade etti.

Oral, bu geçişin herkes tarafından değil yalnızca teknolojiyi üretenler tarafından fark edilecek boyutta olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Belki finansal dünyanın altyapısı, blokzincir teknolojileri geliştikçe tamamen oraya evrilecektir. Belki bir kısmı evrilecektir ve teknoloji dünyasında konuşulsa da insanlar direkt olarak fark etmeyecektir” dedi.

Programın tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN