Destek Analiz: E-posta adresinin yanlış girilmesi nedeniyle onay kodu alamamak

Vaka:

Kripto para çekimi yapmak isteyen kullanıcının, üyelik işlemleri sırasında e-posta adresini hatalı kaydetmesi sonucu gerekli onay koduna ulaşamaması.

Süreç:

Kullanıcı, kripto para çekim işlemi için mobil uygulama/ web sitesi üzerinden hesabına giriş yapmıştır. Çekim talebinde bulunduktan sonra gerekli onay kodu e-postasının kendisine ulaşmadığını fark etmiş ve bu durumu Destek Birimimize iletmiştir.

Destek Birimimizin incelemesi sonucunda kullanıcının, üyelik işlemleri sırasında e-posta adresini kaydederken harf hatası yaptığını tespit etmiştir. Kullanıcının onay e-postasına bu nedenle erişemediği anlaşılmıştır.

Sonuç:

Destek Birimimiz e-posta güncelleme işlemi için gerekli belgeleri, güncel e-posta adresi üzerinden kullanıcıyla paylaşmıştır. Güvenlik prosedürleri gereği, istenen belgeleri eksiksiz olarak ileten kullanıcının e-posta adresi güncellenmiştir. Kullanıcı, güncelleme sonrasında çekim işlemini başarıyla gerçekleşmiştir.

Nelere dikkat edilmeli? 

  • Üyelik işlemleri sırasında verilen bilgilerin doğruluğu mutlaka kontrol edilmelidir.

Bilgilerde harf hatası yapılmamalıdır.

  • Eğer üyelik esnasında bir hata yapılmışsa Destek Birimimize ulaşabilir, gerekli belgeleri ileterek düzeltme yapabilirsiniz.

Bu içerik en son 22 Mayıs 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN