ether.fi (ETHFI) nedir?

ether.fi (ETHFI) nedir?

ether.fi, kullanıcıların düğüm (node) operatörlerini desteklemek ve ödül kazanmak için ETH stake etmelerine olanak tanıyan merkeziyetsiz bir likit stake platformudur. Yönetişim token’ı ise ETHFI’dır.

Ne zaman ve kim tarafından kuruldu?

ether.fi, Mike Silagadze ve Rok Kopp tarafından 2022’de kuruldu ve ETHFI, 2024’te piyasaya sürüldü.

ether.fi’ın altyapısı

ether.fi, Ethereum blokzinciri üzerinde geliştirilen bir ERC-20 token’ıdır.

Kullanıcılarına ne vadediyor?

ether.fi’ın ayırt edici özelliklerinden biri, stake eden kişilerin kendi anahtarlarının kontrolünü elinde bulundurmasıdır. ether.fi mekanizması ayrıca, stake eden kişilerin ve düğüm (node) operatörlerinin altyapı hizmetleri sağlamak için node’ları kaydedebilecekleri bir node hizmetleri pazaryeri oluşturulmasına da olanak tanır. Buna ek olarak ether.fi, stake işlemi sırasında oluşturulan her doğrulayıcı için benzersiz bir NFT oluşturur. Bu NFT’ler her bir doğrulayıcının kendine özgü niteliklerini taşır ve büyük verilerin saklanmasına olanak tanır. Bu büyük veriler sayesinde, geliştiriciler gelecekte daha gelişmiş bir staking altyapısı oluşturabilir.

ether.fi madenciliği yapılıyor mu?

ether.fi, madenciliği yapılan bir token değildir.

En düşük fiyat ile en yüksek fiyat ve toplam arz

ether.fi, bugüne dek en yüksek fiyatını 8.57 dolar ile 28 Mart 2024’te görürken, en düşük fiyatını 2.83 dolar ile 19 Mart 2024’te gördü. Toplam arzı 1,000,000,000 ETHFI olan kripto paranın dolaşımdaki arzı ise 115,200,000 ETHFI ’dır.

Paribu’da ether.fi Token işlemleri nasıl yapılıyor?

Paribu’da ether.fi işlemlerinizi gerçekleştirmek için tıklayın.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN