Yeni versiyonumuzda da rehberimiz, kullanıcılarımız olacak

Paribu kullanıcılarıyla birlikte gelişti, yeni versiyonumuzda da kulağımız her zaman kullanıcılarımızda olmaya devam edecek.

Yasin Oral
Paribu CEO’su

Detaylı ve hassas bir çalışma sürecinin sonunda Paribu mobil uygulamasının ve web sitesinin yeni versiyonunu 31 Ekim’de kullanıcılarımıza sunduk.

Yeni versiyondaki hedeflerimizden biri, ileride gerçekleştirmeyi planladığımız geliştirmelere ve projelere elverişli bir altyapı kurmaktı. Bu hedefimize ulaştık. Şimdi sırada yeni projelerimizi kullanıcılarımızla buluşturmak var.

Yeni versiyonumuzdaki bir diğer hedefimiz, daha hızlı ve kolay bir işlem hizmeti sağlamaktı. Daha kullanışlı bir ara yüz, işlemlerin daha pratik şekilde yapılmasına olanak sağlayan yeni eşleşme motoru ve kullanımı daha da pratikleştiren yeni özellikler için gerekli tüm teknik altyapı yatırımlarını tamamladık.

Her radikal değişimde geliştirilmesi ve giderilmesi gereken noktalar mutlaka oluyor. Tüm hizmetlerimizde olduğu gibi yeni versiyonumuzla ilgili de bize ilettiğiniz görüş ve önerileri hızla inceliyor, titizlikle değerlendiriyor ve derhal hayata geçiriyoruz.

Kullanıcılarımızla sürekli etkileşim halinde olmak, kullanıcılarımızın memnuniyetini ve taleplerini özenle takip etmek bizim için daima kusursuz bir rehber oldu. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yarının dünyasının standartlarını kullanıcılarımızla birlikte oluşturmaya devam edeceğiz.

Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu içerik en son 3 Kasım 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Yasin Oral

1985 yılında Ankara’da doğan Yasin Oral, yazılım çalışmalarına lise döneminde başladı. 2001’de, henüz lise öğrencisiyken TÜBİTAK’ın bir yarışmasına katıldı ve TÜBİTAK web sitesi geliştirmelerine dışarıdan destek sağladı.

Üniversite yıllarında taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren bir internet sitesi kurdu ve site kısa süre içinde nakliyeciler arasındaki koordinasyonu sağlayan tek platform haline geldi.

2009’da Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olan Oral, 2010’da Türkiye’nin ilk online matbaası matbuu.com’u hayata geçirdi.

Bu girişimlerinin yanı sıra tüm dünyada hizmet veren birçok mesafe hesaplama ve rota görüntüleme projesi yaratarak günlük 250 binin üzerinde kullanıcıya hizmet vermeye başladı. 2015’te online bilet satın alım platformu Biletgo’yu kurdu.

2015’te Paribu’nun ön hazırlık çalışmalarına başladı. Paribu, 2016’da kuruldu, 14 Şubat 2017’de kullanıma açıldı.

Halen Paribu CEO’su olan Oral, Blockchain Türkiye Platformu Yürütme Kurulu üyesi ve Türkiye Genç İş Adamları Derneği üyesidir.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN