Paribu ipuçları: Cüzdan analizi

Paribu’nun “Cüzdan analizi” özelliği ile varlıklarınızın toplam değer değişimi ile kâr-zarar oranınızı kolayca takip edebilirsiniz.

Bu özellik sayesinde, Paribu hesabınızdaki kripto varlıkların son 7 ve 30 gün içerisindeki değer değişimlerini detaylı olarak görebilir, yatırım kararlarınızı bu verilere göre alabilirsiniz.

“Cüzdan analizi” özelliğine nereden ulaşılır?

Paribu mobil uygulamasındaki “Cüzdan analizi” özelliğine Cüzdan bölümünden ulaşabilirsiniz.

Cüzdan ekranının en üstünde yer alan “Toplam değer” bölümünün altında, varlıklarınızın o güne ait kâr-zarar tutarı ile oranını görüntüleyebilirsiniz.

Bu bölüme tıklayarak “Cüzdan analizi” ekranına ulaşabilirsiniz.

Paribu ipuçları: Cüzdan analizi - ParibuLog

Cüzdan analizi ekranında, son 7 ve 30 güne ait toplam değer değişimi ile kâr-zarar verilerini grafik olarak görebilirsiniz.

Paribu ipuçları: Cüzdan analizi - ParibuLog

Toplam değer değişimi, seçtiğiniz aralığın başından itibaren varlıklarınızın toplam değerindeki değişimi gösterir. Varlıklarınıza ait günlük değer değişimini ise grafikten görebilirsiniz.

Toplam değer değişimi tutarı aşağıdaki formül ile hesaplanır:

Seçilen tarih aralığında hesabınızda yer alan kripto varlıklar + Seçilen tarih aralığında gerçekleşen yatırma ve çekme işlem tutarları

Kâr-zarar alanı, seçtiğiniz zaman aralığında sahip olduğunuz varlıkların toplam getirisini gösterir. Grafikte ise günlük olarak elde ettiğiniz kâr veya zarar tutarını görüntüleyebilirsiniz. Kâr-zarar hesaplamasına yatırma ve çekme işlemleriniz dahil edilmez.

Günlük kâr-zarar tutarı aşağıdaki formül ile hesaplanır:

Günlük kâr-zarar tutarı = Günün başlangıcındaki varlık toplamı – Günün sonundaki varlık toplamı – Gün boyunca gerçekleştirilen yatırma ve çekme işlem tutarları

Paribu’nun Cüzdan analizi özelliğini denemek için tıklayın.

Bu içerik en son 13 Haziran 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN