Paribu Reads’ten Yeni Kitap Kampanyası


Güncelleme: Paribu Reads’ten yeni kitaba özel, kitap seti ve 1 aylık Storytel üyeliği hediyesi kampanyası sona erdi.

Kampanya detayları ve koşullar

  1. Kampanya 16 Ocak 2024 16.00 ile 22 Ocak 2024 saat 23.59 tarihleri arasında gerçekleşecektir.
  2. Kampanya kapsamında sosyal medya hesaplarına paylaşılan adımları tamamlayan ve formu dolduranlar arasından çekilişle 25 kişi seçilecektir.
  3. Seçilen 25 kişiye Paribu Reads kapsamında bugüne dek yayınlanan tüm kitaplar ve 1 aylık Storytel üyeliği hediye edilecektir.
  4. Kampanya 22 Ocak 2024 saat 23.59’da sona erecek ve 23 Ocak 2024’te çekiliş sonuçları, kazanan kişilerle sosyal medya üzerinden direkt mesajla paylaşılacaktır. Hediye gönderimi tarafımıza iletilen iletişim bilgileri esas alınarak yapılacaktır.
  5. Profesyonel sosyal medya çekiliş aracı üzerinden çekiliş gerçekleştirilecek ve hediye verilecek 25 kişi rastgele belirlenecektir.
  6. Kampanyadan sadece gerçek kişi olanlar faydalanabilir, tüzel kişiler faydalanamaz.
  7. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
  8. Kampanya kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta PARİBU’nun tüm kayıtları esas alınacaktır.
  9. Katılımcıların kampanya koşullarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirmesi, katılımcıların beyanları çerçevesinde yapılacaktır.
  10. PARİBU, kampanya süresini ve tüm şartlarını önceden haber vermeksizin tek taraflı olarak değiştirebilir ya da kampanyayı, kampanya başlamış olsa dahi iptal edebilir. Bu değişiklik ya da iptal, kampanyaya katılan kullanıcılara kazanılmış hak teşkil etmez.
  11. Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcıların herhangi bir sebeple yaşayacakları aksaklıklardan PARİBU mesul olmayacaktır ve bu aksaklık sebebiyle kullanıcı lehine kazanılmış hak doğmayacaktır.

Yukarıda yer alan tüm koşullar, kampanyaya katılan tüm kullanıcılar için geçerli ve bağlayıcıdır. Oluşabilecek herhangi bir değişikliği takip etme yükümlülüğü kullanıcılarda olup PARİBU ‘nun kullanıcıları olası değişiklikler hakkında bilgilendirme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle kullanıcılar, güncel koşul ve kuralları kendileri takip etmekle yükümlüdürler.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN