Yekta Kopan’ın bu haftaki konuğu Nilperi Şahinkaya

Paribu sponsorluğunda hazırlanan Yekta Kopan ile Yarının Dünyası’nın yeni bölüm konuğu Nilperi Şahinkaya’ydı. Şimdilerde sahneye koyduğu tiyatro oyunu Doğal Afet, Seyyal karakterini canlandırdığı Erşan Kuneri dizisi, Emre Yusufi ile hazırladığı Electro Monolog projesi ve kariyerindeki dönüm noktalarını Yarının Dünyası’nda anlattı.

Doğal Afet oyunu ile olumlu yorumlar aldığını söyleyen Nilperi Şahinkaya, tek kişilik oyun oynamayı sevdiğini ifade etti. Şahinkaya, tek kişilik oyunda oynamakla ilgili düşüncelerini, “Kontrolün yüzde yüz bende olması bana iyi geliyor. Kendimi daha iyi hissediyorum” sözleriyle paylaştı.

Sohbetin satır başları arasında yakın zamanda izleyiciyle buluşan Erşan Kuneri dizisi vardı. Nilperi Şahinkaya, Erşan Kuneri dizisinde yer alma hikayesini ve çekim sürecini Yekta Kopan’a anlattı. Cem Yılmaz ile çalışma deneyiminden de bahseden Şahinkaya, “Daha önce beni hiç öyle bir karakterde izlemediği halde Seyyal’i bende gördü ve inandı. Gerçekten de Seyyal çok tuttu” dedi.

Yarının dünyası ve onun getirdiği yeni enstrümanlar da programda öne çıkan konulardandı. NFT’ler ve Metaverse gibi gelişmelerin çok ilgisini çektiğini söyleyen Şahinkaya, “Bununla ne üretebiliriz, yeni ne yaratabiliriz diye düşünüyoruz” dedi.

Nilperi Şahinkaya’nın katıldığı Yekta Kopan ile Yarının Dünyası bölümünü aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN