Paribu’nun platin sponsoru olduğu Webrazzi Summit 2022 sona erdi

Paribu, girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2022’nin platin sponsorları arasında yer aldı.

Yeni nesil yatırımcılık, Türkiye’nin dijital ekosistemi, NFT ve Web3’lerin geleceği, e-ticaretin hızlı tüketimi, değişen tüketici davranışları, global fintech yatırımları gibi başlıkların ele alındığı Webrazzi Summit 2022’de konuşmaların yanı sıra, workshop’lar da düzenlendi. 12 Ekim’de Wyndham Grand İstanbul’da gerçekleştirilen konferansa hem fiziki hem de online olarak katılım sağlandı.

“Paribu, insanların hayatına daha fazla girecek”

Konferansta Webrazzi CEO’su Arda Kutsal, Paribu CEO’su Yasin Oral ile “Teknoloji Girişimciliği ve Blokzincir” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirdi. Paribu’nun 2022 yılını değerlendiren Yasin Oral konuşmasında bu yıl gerçekleştirilen Kripto Para Bilinirlik ve Algı Araştırması’nın sonuçlarına ve Paribu’nun globalleşme planlarını aktardı.

“Önümüzdeki ay yeni versiyonu yayına alacağız. Paribu’nun bir sonraki adımı için oldukça fazla altyapı değişimi olacak” diyen Yasin Oral, Paribu’nun aynı zamanda bir teknoloji şirketi olarak konumlandığının altını çizdi.

Paribu’nun insanların hayatına daha fazla gireceğine dikkat çeken Yasin Oral, globalleşme planlarıyla ilgili şunları söyledi: “Başkalarının işini yapmayacağız ama herkesin yaptığı işte bir şekilde yer alacağız. Hedeflediğimiz şey çok fazla ilerisi. Yurt dışı yapılanması tamamlanmak üzere, 3 ülkede şirket kurulumumuz tamamlandı. Diğer ülkelerde de süreçler hala devam ediyor. Her ülkede ve bölgede regülasyonla alakalı farklı çalışmalar var. Organize olarak bu bölgelere girmek için öncesinde bir hazırlık yapmak gerekiyor.”

Yasin Oral ve Arda Kutsal’ın Webrazzi Summit 2022’de gerçekleştirdiği söyleşinin tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 3 Kasım 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN