Tüm Zamanların En Yükseği, Kalt mizahı ile kayıtta

Paribu sponsorluğunda hazırlanan Tüm Zamanların En Yükseği’nin bu haftaki konukları “Kalt” olarak tanınan ikili Erman Çağlar ve Ozan Akyol.

İsmail Hakkı Polat ve Mert Fırat; Erman Çağlar ve Ozan Akyol’u konuk ettikleri yayında podcast serilerinin yaygınlaşması, mizah, internetin gelişimi, unutulan soğuk cüzdan şifrelerine kadar uzanan bir sohbet gerçekleşti.

Kripto para yatırımı kodlarımızda var

“Kripto para dünyasına kenarından girdik” diyen Ozan Akyol, kripto paraların kodlarımızda olduğunu ifade etti. Erman Çağlar ise, parayla ilişkisini tanımlarken yatırım yapmak için dijital okur yazarlığının önemine değindi.

Kripto para ve soğuk cüzdan konusuna da değinilen yayında İsmail Hakkı Polat, dijital saklama gibi ilginç mesleklerin çıkabileceğini söylerken, Amerika’da bunun temellerinin atıldığını da belirtti.

NFT, dijital dünyanın tekillik sertifikası

Programda NFT konusuna da değinildi. İsmail Hakkı Polat, NFT’nin orijinallik sertifikası olarak tanımlanabileceğini ifade etti.

Ozan Akyol, NFT’nin heyecan verici olduğunu ve içinde yer almak istediğini söyledi. Ayrıca, Erman Çağlar ile birlikte yapmayı planladıkları ‘USB Evler’ projesinden bahsetti.

Kripto para dünyasının eğlenceli bir dille yorumlandığı yayının tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN