“Sosyal Fayda için Hackathon” Paribu sponsorluğunda gerçekleşecek

Paribu, Yenibirlider Derneği’nin “Yeni nesil teknolojiler aracılığıyla sosyal etki yaratacak fikirler” temasıyla düzenlediği “Sosyal Fayda için Hackathon” etkinliğinin sponsorluğunu üstlendi.

Daha iyi bir gelecek için sorumluluk alan Paribu, gençleri alanında uzman kişilerle buluşturup projelerini sunma fırsatı yaratan “Sosyal Fayda için Hackhaton”un destekçisi oldu. Bu sene 10. yaşına giren Yenibirlider Derneği tarafından yapılan hackathon’da gençler hem uzmanlardan geri bildirim alabilecek hem de projelerini gerçekleştirme yolunda bir adım atacak.

“Sosyal Fayda için Hackhaton”un içeriğinde neler var?

Hackhaton’da yeni nesil teknolojiler aracılığıyla Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları arasında yer alan ve Paribu’nun da sahiplendiği “Yoksulluğa Son”, “Nitelikli Eğitim”, “Temiz Su ve Sanitasyon” başlıklarından en az birine yönelik sosyal fayda yaratacak projeler değerlendirilecek.

Blokzincir, Web3 ya da yapay zekâ gibi teknolojilerden faydalanarak çalışmalarını hazırlayan, lisans eğitimi devam eden ve 3 kişiden oluşan tüm genç ekipler, bu etkinliğe katılabilecek. Ekip içi görev dağılımı ise; yazılım, tasarım ve yönetimden oluşacak.

16-17-18 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinliğin 8 Ağustos’ta başlayan başvuru süreci 28 Ağustos’a kadar devam ediyor. Başvuru ve detaylı bilgi için Yenibirlider Derneği’nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN