Sinemalarda Paribu Cineverse dönemi başladı

Paribu ve CGV Mars Cinema Group iş birliğinde “Paribu Cineverse” ismiyle sinemalarda yeni dönem başladı.

17 Ekim 2022’de gerçekleştirilen basın lansmanının ardından, Türkiye’nin 31 şehrinde CGV Mars Cinema Group’a ait 778 salon “Paribu Cineverse” ismiyle hizmet vermeye başladı.

Paribu, CGV ile birlikte kripto paraların, NFT’nin ve Metaverse’ün de dahil olabileceği projeler geliştirerek yeni sinema evrenini yaratmayı hedefliyor.

Paribu Cineverse reklam kampanyası yayında

Söz konusu iş birliğiyle sinemanın büyüsünü ve değerlerini koruyarak yarının sinemasını yaratmayı amaçlayan Paribu, bu doğrultuda hazırladığı ilk Paribu Cineverse reklam kampanyasını izleyiciyle buluşturdu.

Kampanya, pandeminin etkisiyle sinema salonlarından uzak kalan izleyicilere, sinema ile özdeşleştirdiği duyguları ve geçmiş deneyimleri hatırlatmayı hedefliyor. Bu yönüyle sinema izleyicisini tekrar salonlara davet eden bir çağrı niteliği taşıyor.

Paribu Cineverse lansman kampanyası insanların kendinden ve çevresinden aşina olduğu “sinema seyircilerini” merkeze alıyor. Kampanya kapsamında hazırlanan animasyon türündeki filmlerde herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği seyirci profillerine yer veriliyor. 

Paribu Cineverse reklam kampanyası bugün itibarıyla yayında. Serinin ilk iki filmini aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Paribu Cineverse hakkında daha fazla bilgi için: www.paribucineverse.com

Bu içerik en son 7 Kasım 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN