Sinemalarda Paribu Cineverse dönemi başlıyor

Paribu, kültür sanat alanında kurduğu iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek Türkiye’nin en büyük sinema salonu zinciri CGV Mars Sinema Grup ile iş birliği kurdu.

CGV Mars Sinema Grup’un Türkiye’nin 31 şehrindeki 778 salonu artık “Paribu Cineverse” adıyla hizmet verecek. CGV Mars Sinema Grup CEO’su Jong Min Jung ve Paribu CEO’su Yasin Oral, 17 Ekim’de Yekta Kopan’ın sunumuyla gerçekleştirilen basın buluşmasında bir araya gelerek bu iş birliğini açıkladı.

“Yeni projelerle yarının sinemasını yaratacağız”

Paribu CEO’su Yasin Oral, Paribu’nun kültür sanata olan yaklaşımı ve desteklerinin altını çizerek bu iş birliğiyle ilgili görüşlerini dile getirdi: “Bizi geleceğe taşıyan değerlerin korunması, geliştirilmesi, herkes için erişilebilir olması gerektiğine inanıyor ve bu alanlara katkıda bulunuyoruz. Sinema da bizim için yeni bir alan değil. Pandemiden bu yana kurduğumuz iş birlikleri ile ulusal ve uluslararası yapımların sinemaseverlerle buluşmasına destek olduk. Şimdi de sektörün en büyük oyuncusu CGV Mars Cinema Group ile birlikte sinemanın büyüsünü ve değerlerini koruyarak yarının sinemasını yaratmak için adım atıyoruz. Bu açıdan CGV ile kurduğumuz iş birliği bizim için oldukça kıymetli. Sinema sektörü başta olmak üzere herkes için faydalı olmasını diliyoruz.”

CGV Mars Sinema Grup CEO’su Jong Min Jung ise, iş birliğiyle ilgili düşüncelerini şöyle aktardı: “Yeni yol arkadaşımız Paribu ile birlikte 5 seneye yayılan kapsamlı bir sponsorluk süreci başlıyor. Bu birliktelik için hepimiz çok heyecanlıyız. Yarının dünyasını ve aynı zamanda kültür sanatı sahiplenen Paribu’nun yeni iş ortağımız olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki süreç, yeni projeler ve yeniliklerle sinema sektörüne katkıda sunarak büyüdüğümüz bir dönem olacak.”

Paribu Cineverse’te hangi yenilikler olacak?

Sinemanın değerlerini koruyarak onu bir adım ileriye taşımayı hedefleyen Paribu, CGV ile birlikte kripto paraların, NFT’nin ve Metaverse’ün de dahil olabileceği projeler üzerine çalışıp hayata geçirmeyi planlıyor.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN