Sena Şener, Yekta Kopan ile Yarının Dünyası’na konuk oldu

Yekta Kopan ile Yarının Dünyası, Paribu sponsorluğunda izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Programın yeni bölümüne Sena Şener konuk oldu. 

Şener, şarkı yazmaya ve söylemeye başladığı çocukluk yıllarından bugüne uzanan müzik yolculuğunu ve bu yolculuktaki dönüm noktalarını Yarının Dünyası’nda anlattı. Beş yaşındayken ilk şarkısını yazdığını ve kendisi de müzisyen olan teyzesinin sahne aldığı yerde çocukken yaşadığı bir anıyı da izleyicilerle paylaştı. Şener, o günü “Sahneye çıkıp şarkı söyledim ve hiç heyecanlanmadım. Sanki orası benim yerimmiş gibi hissettim” sözleriyle anlattı.

Kariyerinin başında aldığı olumsuz yorumlardan etkilense de Türkiye’deki önemli müzik insanları tarafından desteklendiğini söyleyen Sena Şener, “Hayranlık duyduğum ve bana ilham veren isimlerle tanışmak; onlarla bir şeyler üretmek ve onların benim müziğimi dinlediğini bilmek beni çok mutlu etti” dedi.

Şener, yarının müziği ile ilgili öngörülerini, “Çok fazla dijital müziğin insanları biraz yorduğunu düşünüyorum” diyerek aktardı ve müzikte doğallığa dönüş olacağını belirtti.

Programda ayrıca, NFT’lerin sanat dünyasına getirdiği açılımlardan söz edildi. Konuyla ilgili görüşlerine yer verilen Turan Sert, NFT’lerin müzisyenler için yeni gelir kapıları ve ekonomik potansiyeller yaratabildiğini ifade etti.

Sena Şener’in konuk olduğu Yekta Kopan ile Yarının Dünyası bölümünü aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN