Kripto Veteran’ın yeni bölümü yayınlandı

Paribu sponsorluğundaki “Kripto Veteran”da İsmail Hakkı Polat, Cemil Şinasi Türün ve Erkan Öz, kripto para piyasalarında yaşanan hareketliliği ve Ethereum’un performansını değerlendirdi. 

Erkan Öz, konuyu birkaç veri grafiği paylaşarak değerlendirdi. Genel olarak da yatırımcıların, güvenilir analistleri takip ederek ve kendi analizlerini oluşturarak planlama yapmaları gerektiğini belirtti.

İsmail Hakkı Polat, Bitcoin ve Ethereum bazında durumları değerlendirirken şu ifadeleri kullandı:

“Bitcoin’in dominansı 2017 yılında %40’a kadar düşmüş, Ethereum ise %10’lara çıkmıştı. O arada kripto kışı geldiği için Bitcoin tekrar %60-70’lere yükseldi ve Ethereum’un bütün etkisi dağıldı.”

Devletin kripto para piyasaları ile ilgili uygulamaları hızlanıyor

Cemil Şinasi Türün, devletin düzenlemelerde yaptığı değişikliklerle ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

“Devletin üst kademelerinden, kripto para borsalarıyla ilgili uygulamalara 15-20 gün içerisinde geçileceğine dair bilgiler geldi. Sektördeki insanların ve kamunun önerileri dinlenmiş durumda” diyen Cemil Şinasi Türün, düzenlemelerin daha çok kripto varlıkların saklanması ve kategorize edilmesi yönünde olacağını belirtti. Türün yine de şimdilik net konuşulamayacağının da altını çizdi.

Elon Musk’ın kripto para piyasasına etkisinden, grafiklere ve regülasyonlara kadar uzanan konuların yer aldığı bölümün tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN