Paribu’nun altın sponsoru olduğu Webrazzi Fintech 2021 sona erdi

Bu yıl, “Fintech’in evrimi, gelişimi ve geleceği” temasıyla düzenlenen Webrazzi Fintech 2021’in altın sponsoru Paribu oldu. 

15 Aralık Çarşamba günü gerçekleşen, sektörün önde gelen isim ve kuruluşlarının katıldığı Webrazzi Fintech’te yeni finansal teknolojiler, bankacılığın dönüşümü ve blokzincir entegrasyonu gibi başlıklar ele alındı. Wyndham Grand Levent’te düzenlenen etkinlik, online olarak da takip edildi.

Yasin Oral, Webrazzi CEO’su Arda Kutsal’ın moderatörlüğünde “Türkiye’de kripto düzenlemesi: DeFi ve potansiyeli” başlıklı konuşmasıyla yer aldı.

Konuşmada değinilen başlıklar ve detayları şöyleydi:

  • Paribu’nun 2021 yılı boyunca yaptığı projelerden ve önümüzdeki yıl planlarından bahseden Yasin Oral, geçtiğimiz günlerde faaliyete geçecen Paribu Box’a değindi. Erken dönem projelere ait kripto varlıkların Paribu güvencesiyle listeleneceği Box’ın, kullanıcılar tarafından sevildiğine dikkat çekti.
  • Türkiye’de yapılması beklenen kripto düzenlemesine ilişkin Oral, regülasyonun hem yatırımcı hem de platformlar açısından koruma sağlayacak nitelikte olması gerektiğini belirtti.
  • Sektörün en çok konuşulan başlıklarından biri olan DeFi üzerine gelen soruları da yanıtlayan Oral, şu ifadeleri kullandı: DeFi, bizim mottomuzla örtüşen bir kavram; yarının finans dünyası da burası aslında. Geleneksel finans dünyasının dönüşümünü temsil ediyor. İnsanların geleneksel finans dünyasında yaptıkları tüm işlemleri, herhangi bir merkez ya da otoriteye bağlı olmadan yapabilmesi anlamına geliyor. Bu alanlarda çok hızlı değişiyor her şey ve yakın zamanda da büyük bir potansiyele ulaşacağına inanıyorum. Bizim de hem DeFi hem NFT hem de Metaverse’e dahil olabileceğimiz bir blokzincir projemiz var. Ocak ayında lansmanını yapmayı planlıyoruz. Hem platformların hem de kullanıcıların gelecekte işlerini kolaylaştıracak türden bir blokzincir ortaya çıkarttığımızı söyleyebilirim”

 

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN