Paribu sponsorluğundaki border_less ARTBOOK DAYS 12 Mayıs’ta başlıyor

Kültür sanat alanında sürdürülebilir çalışmalar yürüten Paribu, bu yıl dördüncü edisyonu gerçekleşecek olan border_less ARTBOOK DAYS’in sponsorlarından biri oldu.

Yayını olan, metin üzerine çalışan sanatçılar ve inisiyatifler ile yayım yapan müze, galeri, kurum ve enstitüleri bir araya getirerek kitap üretimleri üzerinden ortak alan yaratmayı hedefleyen border_less ARTBOOK DAYS, bu yıl Arter ev sahipliğinde düzenleniyor. Etkinlikte 9 farklı ülkeden 26 sanatçı, 12 inisiyatif ve 15 sanat kurumunu izleyicilerle buluşacak.

Paribu CEO’su Yasin Oral, söz konusu iş birliğiyle ilgili olarak şunları söyledi: “Kurulduğumuz günden bu yana, kültür sanat alanında desteklerimizle var olmayı ve kültür sanatı sahiplenmeyi çok anlamlı buluyoruz. Bu yaklaşımla birbirinden yetenekli sanatçılarla ilgili kurumlar arasında ilişki geliştirmeyi amaçlayan border_less ARTBOOK DAYS’in sponsorları arasında yer almak bizim için gurur verici.”

12-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan border_less ARTBOOK DAYS, ücretsiz ziyaret edilebilecek. Etkinlik hakkında detaylı bilgilere platformun web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu içerik en son 2 Kasım 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN