Paribu, SHERPA ile iştirakını duyurdu

Paribu, dijital ürün ve servislerin kullanıcı deneyimi stratejilerinin yaratımı ve tasarımı konularında Türkiye’nin en yetkin kurumlarından olan SHERPA’yı bünyesine kattı.

“Rehberlik etmek ve ilham vermek” misyonuyla önce Türkiye’de sonra da tüm dünyada dijital ürünler ve servisler için kullanıcı deneyimi tasarımı hizmetleri sunan SHERPA, 2020 yılından bu yana Paribu ile de çalışıyor ve kurucusu Yakup Bayrak, aynı zamanda Paribu Danışma Kurulu üyesi olarak da görev alıyor.

Söz konusu ortaklık, 2022 yılının Ocak ayından itibaren bir üst seviyeye taşınacak ve SHERPA faaliyetlerine Paribu bünyesinde devam edecek.

“Kullanıcı deneyimine önem veriyoruz”

Webrazzi CEO’su Arda Kutsal’ın YouTube kanalında yaptığı canlı yayına konuk olan Yasin Oral ve Yakup Bayrak, ilk kez bu yayında iştiraki duyurdular.

Canlı yayında Yasin Oral, Paribu’nun gelecek projelerinde kusursuz müşteri deneyimine ulaşmayı hedeflediğine değindi. Paribu ve SHERPA birlikteliğinin, Paribu’nun globalleşme yönünde de attığı adımlardan biri olduğuna dikkat çekti.

Arda Kutsal, globalde yapılan iş birliklerine aşina olunduğunu ve bu hamlenin Türkiye blokzincir ekosisteminde görülen en önemli iştirak haberi olduğunu belirtti.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Oral, “Türkiye pazarında gösterdiğimiz performans bizi global ölçekte de dikkat çeken bir duruma getirdi. Yerel pazardaki başarımızı global ölçeğe taşımak için çalışmalarımızı son hızıyla sürdürüyoruz. Globalleşme yolculuğumuzda her zaman odağımız pratik ve güvenilir olanı kullanıcılarımızla buluşturmak. Bu anlayış doğrultusunda kullanıcı deneyimine verdiğimiz önem, SHERPA’nın iştirakimiz olmasıyla farklı bir boyuta ulaşıyor. Alanında Türkiye’nin en yetkin kurumu olan SHERPA ile kullanıcılarımızın neyi, nasıl istediğini daha iyi analiz edecek, Paribu olarak büyümeye hız kesmeden devam edeceğiz.”

“Yarının dünyasını birlikte inşa edeceğiz”

Yakup Bayrak, SHERPA ve Paribu’nun aynı vizyonda olduğunun altını çizerek, “Son 3 yıldır, her geçen gün biraz daha büyüyen bir hacimle hizmet verdiğimiz proje sahibimiz Paribu, SHERPA’ya ‘yarının dünyasını birlikte inşa edelim’ teklifinde bulundu. Biz de SHERPA olarak özümüzü koruyarak Paribu ile yolumuza devam etmekten gurur duyacağımızı söyledik. Karar verdikten 4 gün sonra her şey hızlıca tamamlandı” dedi.

 

 

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN