Paribu Reads, Dünya Kitapseverler Günü’nde iki yeni yayını kitapseverlerle buluşturuyor

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu Paribu, Paribu Reads çatısı altında kitapseverlerin, teknoloji ve finans okuryazarlığını geliştirecek kaynakları erişilebilir kılmaya devam ediyor.

Bu yaklaşımla 9 Ağustos Dünya Kitapseverler Günü’nde Alex Tapscott’ın “Dijital Varlık Devrimi” kitabını okurlarıyla buluştururken; Turan Sert’in kaleme aldığı “Sorularla DeFi” kitabını da yazarın kendi sesiyle Storytel’de yayınlıyor. 

“Dijital Varlık Devrimi” kitabında ne anlatılıyor?

Paribu Reads’in Scala Yayıncılık iş birliğiyle okuyucularla buluşturduğu “Dijital Varlık Devrimi”nde Alex Tapscott; blokzincirin beraberinde getirdiği dijital varlıkların, hayatımızın hangi noktalarına nasıl dokunabileceğini anlatıyor. Bahsi geçen kavramları detaylı şekilde açıklarken dijital dünyadaki karşılıkları ve örneklerinden de bahsediyor. 

Paribu Reads’de hangi kitaplar var?

Paribu, daha önce sektörde doğru bilginin kaynağı olma amacıyla Paribu Reads çatısı altında Antony Lewis’in “Bitcoin ve Blokzincirin Temeli”, Dijital Varlık Devrimi’nin yazarı Alex Tapscott’ın babası Don Tapscott ile birlikte yazdığı “Blokzincir Devrimi” ve Storytel’de sesli kitap olarak da yerini alan Turan Sert imzalı “Sorularla DeFi” kitabını okuyucusuyla buluşturmuştu. Paribu Reads şimdi de Alex Tapscott imzalı Dijital Varlık Devrimi kitabını kitapseverlerle buluşturuyor.

Paribu Reads hakkında detaylı bilgiye buradan erişebilir, kitapları satın almak için ilgili online mağazaları ve kitapçıları ziyaret edebilirsiniz.

Bu içerik en son 9 Ağustos 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN