Paribu, doğru bilginin kaynağı olmaya devam ediyor

Paribu, 2017 yılından bu yana, kripto para işlem platformu olarak kullanıcılarına hizmet vermenin yanı sıra, bugün global standartları belirleyen bir teknoloji şirketi olarak yolculuğuna devam ediyor.

5,5 milyonu aşkın kullanıcımız başta olmak üzere, yerel ve global anlamda fayda sağlayacak projeler yürütüyoruz. Aynı zamanda doğru bilginin kaynağı olmayı hedefliyor ve bu doğrultuda değerli içerikleri, ilgili olan herkesle buluşturmak için sorumluluk alıyoruz.

Sorumluluklarımız doğrultusunda, doğru bilgiye ulaşmak isteyen herkesin buluşmasına aracı olmak amacıyla Antony Lewis’in “Bitcoin ve Blokzincirin Temelleri” kitabı ile Turan Sert’in “Sorularla DeFi” kitabının sponsorluğunu üstlendik.

Ekosisteme dair temel bilgiler

Bankacılık ve teknoloji alanındaki kariyerini blokzincir ekosistemine yönlendiren ve ekosistemde ön plana çıkan isimlerden olan Antony Lewis, “Bitcoin ve Blokzincirin Temelleri” kitabında hiçbir uzmanlık gerektirmeden Bitcoin ve blokzincirin temeline ilişkin kapsamlı bir eğitim vadediyor.

2017 yılından bu yana, blokzincir ekosistemine dair araştırma ve çalışmalara imza atan Turan Sert, ilk kitabı “Sorularla Blockchain”in ardından yayınladığı “Sorularla DeFi” kitabında herkesin anlayabileceği nitelikte merkeziyetsiz finansı anlatıyor.

Doğru bilginin kaynağı olma amacıyla faaliyetlerini sürdüren Paribu, blokzincir ekosisteminin temelini anlamak ve bu alandaki çalışmaları takip etmek isteyen herkesin ilgiyle okuyacağı yayınlara destek vermeye devam edecek.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN