Paribu, 6. yılında ödenmiş sermayesini 500 milyon TL’ye yükseltti

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu Paribu’nun ödenmiş sermayesi 500 milyon TL’ye yükseldi. 

Paribu, 6. yılında ülke genelinde sektördeki en yüksek ödenmiş sermayeye sahip şirket oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Oral, “Daha önce 40 milyon TL olan ödenmiş sermayemizi geçmiş yıl kârlarıyla 500 milyon TL’ye yükselttik. Ülkenin en yüksek ödenmiş sermayesine sahip kripto para işlem platformu konumundayız. 6 milyonun üzerinde Paribu kullanıcısının duyduğu güvenin bu gelişmede büyük etkisi var. Alanında lider şirket olmanın sorumluluğuyla hareket ederek kullanıcılarımızla birlikte oluşturduğumuz bu katma değeri, sürdürülebilir çalışmalar için değerlendirmeye devam edeceğiz” dedi. Bununla birlikte eski sermayenin tamamen ödendiği ve söz konusu yeni artışın dağıtılmamış geçmiş yıl kârlarından karşılandığı da belirtildi. 

6 milyonun üzerinde kullanıcısına kolay, hızlı ve güvenilir hizmet sunan Paribu, teknoloji şirketi olarak hizmet ve yatırımlarına devam edecek. 



Bu içerik en son 3 Temmuz 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN