Paribu, 212 Photography Istanbul’un destekçileri arasında yer alıyor

Paribu, fotoğraf ve sanat dünyasının en özel etkinliklerinden 212 Photography Istanbul’un destekçisi oldu. Fotoğraf odağında kurgulanan farklı disiplinlerdeki içerikleri ve İstanbul’u kapsayan festival 6-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

İstanbul’un başrolde yer aldığı ve “Şehrin Festivali” olarak tanımlanan 212 Photography Istanbul 5’inci yılında 60’tan fazla sanatçının 500’ü aşkın eserini sanatseverlerle buluşturacak.

Akaretler Sıraevleri ve Bomontiada’nın ana mekân olduğu festivalde bu yıl; Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi, St. Benoît Kilisesi, Kale Tasarım ve Sanat Merkezi, Taksim Sanat, Institut Français, Yeldeğirmeni Sanat, ALAN Kadıköy, Evin Sanat Galerisi, FOTOGRAFEVİ, Kalyon Kültür, Art On İstanbul ve Zilberman Galeri gibi farklı mekânlarda da paralel sergiler yer alacak. Bunların yanı sıra, Beşiktaş ve Kadıköy meydanlarında kamuya açık sergiler de düzenlenecek.

Paribu ile sanatın dönüşümü konuşulacak

Festival kapsamında Paribu’nun katkılarıyla değişmekte olan sanat pratiklerinin değerlendirileceği, çağdaş sanatın dönüşümü, teknolojiyle sanat ilişkisinin bugünü ve yarınına dair kavramların ele alındığı söyleşiler gerçekleşecek. Özel film gösterimleri, konserler, söyleşiler, atölyeler ve gastronomi tadımları da festival programının bir parçası olacak.

Farklı coğrafyalardan yetenekleri izleyicisiyle buluşturan 212 Photography Istanbul hakkında detaylı bilgiye web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN