Kripto Veteran’ın yeni bölümü yayınlandı

Paribu sponsorluğunda BTCHaber’in YouTube kanalında yayımlanan Kripto Veteran’da bu hafta, piyasaların genel durumu ve Bitcoin mercek altına alındı. İsmail Hakkı Polat, Cemil Şinasi Türün ve Erkan Öz, farklı açılardan konuyu ele alarak değerlendirmelerini aktardı.

Erkan Öz, Bitcoin grafiğindeki ani hareketlenmeleri, 2013 ve 2017 yıllarıyla kıyaslayarak bu senenin çok hızlı geçtiğine ve şu anki grafiğin olağan olduğuna değindi.

İsmail Hakkı Polat, ülkelerin kripto paralar üzerindeki etkisine değindi. El Salvador’un Bitcoin’i resmi para ilan etmesi, Paraguay’ın aynı yolda ilerleme ihtimali, Almanya’da özel fonlara kripto para eklenmesine dair çıkarılan karar, Çin’de madenciliğin yasaklanması gibi gelişmelerin piyasayı etkilediğini söyledi.

Çin’de yaşanan gelişmeleri detaylı şekilde yorumlayan Cemil Şinasi Türün, Çin’deki madenciliğin dolar rezervine karşı tehdit yarattığına dair Amerika’dan yayınlanan dokümandan bahsetti. Türün, “Bu perspektiften bakınca madenciliğin Kuzey Amerika’ya doğru kayması manalı geliyor” şeklinde konuştu.

Kripto para sektöründe yaşanan global gelişmeler ve etkileri üzerine konuşulan programın tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 9 Temmuz 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN