İKSV Alt Kat’tan Paribu sponsorluğunda 23 Nisan’a özel atölyeler

İKSV Alt Kat, Paribu desteğiyle düzenleyeceği ilk etkinliğinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı “1 Masal, 1 Uçurtma” başlıklı atölye çalışması ile kutluyor.

Çocuklara ve gençlere yönelik nitelikli çalışmalarıyla bilinen İKSV Alt Kat, Paribu sponsorluğundaki etkinliklerine çocuklara masal anlatıp uçurtma yapmayı öğreterek başlıyor.

2019 yılında kurulan İKSV Alt Kat; bir yılda 2800’den fazla çocuk, genç, ebeveyn, kültür-sanat profesyoneli ve sanatçının katıldığı program düzenledi. Yürüttüğü projeler kapsamında 270’ten fazla etkinlik ve atölye düzenleyen İKSV Alt Kat, Paribu sponsorluğunda yeni etkinlikler de yapacak.

23 Nisan haftasına özel geliştirilen çalışma ile masal yazarı ve anlatıcısı Deniz Soruklu Evren ve uçurtma tasarımcısı Zahit Mungan’ın çocuklarla buluşacağı atölyeler, 20 ve 21 Nisan’da İKSV Alt Kat Instagram hesabından takip edilebiliyor.

#Evdekal dönemi masal ile çocuklara anlatılacak

Deniz Soruklu Evren’in sağlık tedbirleri nedeniyle evde kalınan bu dönemde kaleme aldığı “Sabırlı Sabri” masalını anlattığı canlı yayın 20 Nisan Pazartesi saat 17.00’de gerçekleşti. Çocukların evde aileleriyle katılabilecekleri Zahit Mungan’ın uçurtma tasarım atölyesi ise 21 Nisan Salı saat 17.00’de İKSV Alt Kat Instagram hesabından yayınlanacak. Atölyenin ardından çocuklar ve aileler İKSV Alt Kat Instagram hesabını etiketleyerek #gökyüzühepimizin hashtag’iyle uçurtma görsellerini sosyal medya üzerinden paylaşabilecek.

Yayın, çocukların tekrar izleyip uçurtma yapımını adım adım uygulayabilmeleri için 24 saat boyunca Instagram hesabından izlenebilecek. Bununla birlikte Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklardan gelecek fotoğraflar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda İKSV Alt Kat Instagram hesabından yayınlanacak.

Paribu sponsorluğunda dijital etkinliklerine devam eden İKSV Alt Kat 1 Mayıs Cuma günü, İKSV Alt Kat Instagram hesabından yapılacak canlı yayında, Prof. Dr. Feyza Çorapçı ve Deniz Soruklu Evren, bu tedbir döneminde çocuk ve ebeveyn psikolojisini; oyun, masal ve hikâye anlatımını da içeren sanat etkinliklerinin bu süreçteki olumlu etkilerini anlatacak.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN