Emre Karayel bu hafta Yekta Kopan ile Yarının Dünyası’nda

Paribu sponsorluğunda hazırlanan Yekta Kopan ile Yarının Dünyası’na bu hafta Emre Karayel konuk oldu. Karayel, baba olmaya dair hislerini, Bir İstanbul Masalı ve Bir Kadın Bir Erkek gibi öne çıkan işlerini, kuklacılık serüvenini ve hayatındaki pek çok kırılma noktasını Yekta Kopan’a anlattı.

Tiyatro yolculuğuna henüz İktisat Fakültesi’nde okurken başlayan Emre Karayel, oyuncu olmakla ilgili kesin kararını bir tiyatro oyununu izlerken verdiğini söyledi. Kareyel o anı, “Oyunun sonunda selam verilirken ileride bu mesleği seçmediğim için pişman olabileceğimi düşündüm ve sınava girip tiyatrocu olmaya o gün karar verdim” sözleriyle anlattı.

Sohbetin öne çıkan başlıkları arasında spor da vardı. Programda, İsmail Hakkı Polat’ın anlatımıyla taraftar token’larının ne olduğu, ne gibi avantajları beraberinde getirdiği gibi soruların cevaplarına yer verildi.

Yarının dünyasına bakışını, “Klasikle teknolojik gelişmeyi birleştirmek zorundayız. Teknolojinin getirdiği sürate kendimizi ve yeni nesli adapte etmeliyiz” sözleriyle ifade eden Emre Karayel’in katıldığı Yarının Dünyası bölümünü aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN