Eda Erdem ve Bikem Kanık, Yarının Dünyası’nda anlattı: Yarının sporu nasıl olacak?

Yekta Kopan bu hafta, başarılı kariyerleriyle isimlerinden söz ettiren Milli Voleybolcu Eda Erdem ve Paribu Danışma Kurulu üyesi Bikem Kanık’ı ağırladı. Team Paribu’dan, sporla finans ilişkisine ve kadınların bu alanlarda konumuna uzanan bir sohbet gerçekleşti.

Paribu Danışma Kurulu üyesi Bikem Kanık, kariyerinin başlangıcından bu yana ağırlıklı olarak spor dünyasında yöneticilik yaptığını aktarırken, bu kavramın Yarının Dünyası’nda nasıl şekillenmesi gerektiğine de değindi.

Blokzincir ve spor ilişkisi üzerine Kanık; “Blokzincirin getirdiği şeffaflık ve güvenilirlik sayesinde daha temiz, daha verimli, daha doğruluk odaklı bir spora doğru yönelebiliriz” şeklinde açıklamalarda bulundu. Blokzincirin spor dünyasındaki tek yerinin taraftar token’ları ile sınırlı olmaması gerektiğinin de altını çizdi.

Sponsorluklar Türk sporunu güçlendirdi

Team Paribu kaptanı Eda Erdem, spor dünyasındaki ekonomik düzenin yıllar içerisinde radikal ve olumlu yönde değiştiğini dile getirdi. Spor salonlarının artması, sponsorluk iş birlikleri gibi gelişmeler sayesinde Türk sporunun daha güçlü bir noktaya geldiğini ve bu durumun ülkenin tanıtımında da büyük rol oynadığını belirtti.

Eda Erdem, Team Paribu’nun varlığından duyduğu memnuniyeti şu cümlelerle ifade etti: “Paribu ailesi, Team Paribu fikriyle gelince çok hoşuma gitti. Farklı branşlardan sporcular var ve hepsi kendi alanında çok başarılı. Ortaya çok güzel bir harman çıkardılar.”

Programın tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN