Bozcaada Caz Festivali, Paribu ana sponsorluğunda gerçekleşecek

Kültür sanat alanında verdiği desteklere devam eden Paribu, bu yıl 6. kez gerçekleşecek Bozcaada Caz Festivali’nin ana sponsoru oldu. Festival, ilk kez bir ana sponsorluk desteğiyle düzenlenecek.

Yarının dünyasını şekillendirme yaklaşımıyla kültür sanat alanında sorumluluk alan Paribu, “Yedi nota, bir ada” kampanya filmiyle ana sponsorluğunu duyurdu.

Paribu, ilk kez geçtiğimiz sene Bozcaada Caz Festivali’nin sponsorları arasında yer aldı. Akustikhane iş birliği ile yaptığı “Yeni Yerli” projesi kapsamında dinleyicilerle buluşan genç sanatçılar, festivalde sahneye çıktı.

26-28 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalde; her yıl olduğu gibi bu yıl da farklı jenerasyonlardan uluslararası müzisyenlerin dinleyiciyle buluşmasının yanı sıra, çağdaş sanat ve gastronomi dahil, pek çok farklı disiplinin yansımaları katılımcılara sunulacak.

“Yedi nota, bir ada” kampanya filmine Paribu’nun YouTube kanalından, festival programı ile ilgili detaylara Bozcaada Caz Festivali’nin web sitesinden ulaşabilirsiniz.

 

 

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN