Blokzincir ve kripto para teknolojisinin konuşulduğu Tüm Zamanların En Yükseği yayında

Paribu sponsorluğunda hazırlanan Tüm Zamanların En Yükseği programı, ikinci sezonunda Cem İşçiler ve Fazlı Polat’ın sunumuyla devam ediyor. Bu bölümde İşçiler ve Polat’ın konuğu Paribu Danışma Kurulu üyelerinden Turan Sert oldu.

Cem İşçiler ve Fazlı Polat, blokzincir ve kripto paralar hakkında merak edilenleri Turan Sert’e sordu. Yayında blokzincir teknolojisinin hangi ihtiyaçlardan doğduğu, kripto para sisteminin işleyişi ve bizleri bu alanda bekleyen gelişmeler mercek altına alındı.

Blokzincir teknolojisinin, merkezi otoritelere bir tepki olarak ortaya çıktığını belirten Sert, “Blokzincir hayatımızdaki dijitalleşme sürecinin aşamalarından biri. Dijital dünyadaki ilişkilere merkezi yapılar yerine birbirinden bağımsız ve merkeziyetsiz binlerce bilgisayarın aracılık etmesi.” ifadelerini kullandı.

Cem İşçiler ve Fazlı Polat’ın paranın geleceğine dair sorularını da yanıtlayan Sert, dijital para ve kripto para kavramlarının yanı sıra merkez bankalarının dijital para birimleri hakkında da öngörülerini izleyicilerle paylaştı.

Blokzincir teknolojisi ve kripto paralarla ilgili temel bilgilerin paylaşıldığı Tüm Zamanların En Yükseği yayınının tamamını aşağıdan izleyebilir veya Spotify’da dinleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 22 Mayıs 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN