Bikem Kanık: “Team Paribu faaliyetlerine devam edecek”

Paribu Danışma Kurulu Üyesi Bikem Kanık, spordakadin.net’in Team Paribu ile ilgili sorularını yanıtladı.

Kanık, Paribu’nun sürdürülebilir çalışmalara önem verdiğini ve yine bu nitelikte çalışmaları desteklediğini belirtti. Ayrıca, Team Paribu’nun devam edeceğine dikkat çekti.

Blokzincir teknolojisi sporda daha etkili olacak

Kanık, spor sektörü ve kripto para dünyası arasındaki ilişkiye yönelik soruya şu şekilde yanıt verdi:

“Spor kulüpleriyle blokzincir teknolojisinin entegre olmasını sağlayan taraftar token’ları mevcut. Gün geçtikçe daha çok taraftar tarafından benimseniyorlar. Taraftar token’larının işlevlerinden biri kulüplerle taraftar arasındaki bağı güçlendirmek. Böylece taraftarlar bazı kulüp kararlarında söz hakkı elde edebiliyor, kimi avantajlardan yararlanıyor, takımını bu yolla da destekleyebiliyor. Blokzincir teknolojisinin ve ürünlerinin sporda gün geçtikçe daha fazla etkili olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Team Paribu neden bireysel sporcuları destekledi.

Türkiye’nin spor faaliyetlerinde gelecek vadettiğine değinen Kanık, Team Paribu’nun bireysel sporculardan oluşması üzerine de konuştu. Konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Team Paribu’yu oluştururken oldukça detaycı hareket ettik. Türkiye’de özellikle bireysel sporlarda sporcuların desteğe ihtiyacı olduğunu biliyorduk. Atletizm, yüzme, jimnastik, rüzgâr sörfü, modern pentatlon alanlarında bugüne dek Türkiye’yi temsil etmiş sporcularımızın hak ettikleri desteği gördükleri zaman Türk sporunun geleceğine doğrudan etki edeceğini de biliyorduk. Öte yandan özellikle kadınlar birçok zorlukla karşı karşıya kalabiliyor. Bu da özel olarak önemsediğimiz bir konuydu.”

Söyleşinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

https://spordakadin.net/team-paribu-sponsorlugu-hakkindaki-sorularimizi-paribu-danisma-kurulu-uyesi-bikem-kanik-yanitladi/

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN